Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul înfricoşător postat pe Facebook de Georgiana, înainte să moară în tragedia de la Ratoş: "Dormeau adânc sicriele ..." (Video)

Georgiana a fost ucisă, ieri seară, într-un cumplit accident pe DN2, în Ratoş, la ieşirea din municipiul Siret, în Suceava. 

de Redactia Observator

la 30.05.2018 , 12:04

Georgiana a fost ucisă, ieri seară, într-un cumplit accident pe DN2, în Ratoş, la ieşirea din municipiul Siret, în Suceava. 

Tânăra de 19 ani se afla pe scaunul din dreapta al maşinii conduse de iubitul ei, de aceeaşi vârstă, când, din spate, un autocar a lovit din spate atototurismul în care se aflau cei doi aruncându-l pe contrasens, în faţa unui TIR. 

Articolul continuă după reclamă

Pentru Georgiana, impactul a fost fatal.

Tânăra a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. Iubitul ei a scăpat ca prin minune, dar are răni grave.

A fost transportat la spitalul din Suceava şi, potrivit ultimelor informaţii, este conştient şi stabil hemodinamic şi respirator. 

Georgiana era din Mihaileni, județul Botoșani. Potrivit profilului de Facebook, a învăţat la Grupul Scolar "Latcu Voda", Suceava, şi trăia în Siret. 

Ultima postare a fetei pe reţeaua de socializare este cât se poate de înfricoşătoare. 

În 20 aprilie, Georgiana şi-a schimbat fotografia de copertă postând poezia "Plumb", a marelui poet simbolist George Bacovia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, mecanismul de producere a accidentului şi a tuturor împrejurărilor în care acesta s-a produs. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mesajul înfricoşător postat pe Facebook de Georgiana, înainte să moară în tragedia de la Ratoş: "Dormeau adânc sicriele ..." (Video)