Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul emoţionant al soţiei tânărului care s-a aruncat de pe pod, pe autostrada spre Lugoj: "O să ne lipseşti! Te iubim tati!"

Soţia lui Marius Florin Bublea, timişoreanul de 33 de ani care s-a sinucis, noaptea trecută, aruncându-se de pe pod, pe autostrada spre Lugoj, a transmis pe Facebook un mesaj sfâşietor.

de Redactia Observator

la 02.06.2018 , 17:34

Soţia lui Marius Florin Bublea, timişoreanul de 33 de ani care s-a sinucis, noaptea trecută, aruncându-se de pe pod, pe autostrada spre Lugoj, a transmis pe Facebook un mesaj sfâşietor.

"Dumnezeu sa te ierte! O sa ne lipsesti! Te iubim tati", a scris Nela M. pe reţeaua de socializare.

Articolul continuă după reclamă

Dupa ce au aflat vestea teribilă, prietenii şi rudele lui Marius au transmis zeci de mesaje de condoleanţe.

"Nu gasesc cuvinte sa spun in asa momente! Cu durere in suflet, iti doresc sa fii puternica sa treci peste aceasta etapa a vieții si Dumnezeu sa aiba grija de voi! Condoleante!"

"Condoleanțe un om deosebit și un vecin cu care am crescut împreună,Nu te vom uita Marius Niciodată.Dumnezeu să inatreasca această familie și să mângâie acești copii".

"Condoleanțe Nela! Sa fii puternica și sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta greutate".

"Condoleanțe Nela, viata e prea aspra și nedreapta. Fii tare. Dzeu ne da doar cât putem duc".

Noaptea trecută, Marius Florin Bublea s-a sinucis aruncându-se de pe un pod direct pe asfalt, pe autostrada spre Lugoj.

Tânărul, care a lăsat în urmă doi copii şi o soţie îndurerată, şi-a rugat familia, prin intermediul unui bilet de adio, să îl ierte. Şi-a explicat gestul spunând că nu a mai rezistat, că a căzut în depresie şi că nu vrea să fie o povară pentru nimeni.

Marius a murit după ce a sărit de pe pasarela aflată deasupra autostrăzii, polițiștii găsind pe pod încălțămintea bărbatului, dar și câteva sticle.

După ce victima a fost identificată, oamenii legii au contactat familia, iar soția bărbatului le-a spus polițiștilor că se aștepta ca soțul să fie găsit mort, pentru că a descoperit un bilet de adio.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mesajul emoţionant al soţiei tânărului care s-a aruncat de pe pod, pe autostrada spre Lugoj: "O să ne lipseşti! Te iubim tati!"