Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaj sfâşietor transmis de fiica de 13 ani a Gabrielei, şoferiţa de TIR găsită moartă în cabină, în Italia

Mesaj sfâşietor transmis de fiica de 13 ani a Gabrielei, şoferiţa de TIR găsită moartă în cabină, în Italia. Copila îşi plânge mama şi încă o aşteaptă acasă.

de Redactia Observator

la 30.05.2018 , 07:19

Mesaj sfâşietor transmis de fiica de 13 ani a Gabrielei, şoferiţa de TIR găsită moartă în cabină, în Italia. Copila îşi plânge mama şi încă o aşteaptă acasă.

Gabriela Aiban, 33 de ani, a murit săptămâna trecută într-o benzinărie din Italia, fiind găsită fără suflare în cabina TIR-ului pe care îl conducea. Familia a aflat că femeia a făcut infarct, în urma ei rămânând două fiice, Marisa, 13 ani, şi Larisa, 11 ani.

Fetiţa cea mare a Gabrielei a scris un mesaj sfâţietpr pe contul ei de pe o reţea de socializare: "”Mami... De ce ai plecat aşa devreme de lângă noi? Ai lăsat un gol imens în sufletele şi în inimile noastre. Te iubim enorm oriunde te-ai fi dus, mama noastră dragă. Ai fost o mamă şi o soţie super bună, te iubim! Odihneşte-te în pace, suflet drag! Cu drag, Marisa, Larisa şi Marius."

Articolul continuă după reclamă

Din cauza costurilor pe care familia nu şi le permite, trupul femeii nu a fost încă repatriat. Pentru acoperirea acestor cheltuieli, prietenii din străinătate au demarat pe Facebook o campanie umanitară. 

Sălăjeanca Gabriela Aiban era pasionată de camioane şi a ales meseria de şofer de TIR. A fost găsită fără suflare în 24 mai, în jurul orei 2, într-o benzinarie din Italia, chiar la volanul TIR-ul pe care lucra. Făcuse infarct.

Soţul şi cele două fiice o aşteptau cu nerăbdare să se întoarcă acasă, cu atât mai mult cu cât aveau planuri să îşi cumpere o locuinţă. 

Marius, soţul Gabrielei Aiban, spune că femeia a plecat în ultima cursă în urmă cu o lună şi trebuia să se întoarcă acasă în aceste zile.

Urmau să cumpere un apartament pentru ei şi cele două fetiţe. Totul s-a năruit, însă, în urmă cu câteva zile, când Marius a primit vestea cumplită a morţii soţiei sale. 

Bărbatul a declarat pentru adevarul.ro că nu ştia ca Gabriela să aibă vreo problemă de sănătate şi că nu i s-a plâns niciodată că ar suferi de ceva. 

"Îşi iubea foarte mult meseria. Era plecată în curse câte 6 săptămâni, apoi stătea acasă cu noi 2 săptămâni. O aşteptam să vină zilele astea ca să ne cumpăram un apartament. Acum tot ce ştim este că a facut infarct", a afirmat Marius Aiban. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mesaj sfâşietor transmis de fiica de 13 ani a Gabrielei, şoferiţa de TIR găsită moartă în cabină, în Italia