Antena Meniu Search
x

Mesajul emoționant al medicilor care au îngrijit-o pe Diana Ghișoiu, după ce inima fetei a încetat să mai bată

Diana Ghişoiu, tânăra în vârstă de doar 24 de ani diagnosticată cu meningită, a încetat din viață în cursul nopții, la ora 02.50. Tânăra se afla de aproape trei săptămâni în moare cerebală și era conectată la aparate, care o ajutau să rămână în viață.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.01.2019, 11:24

Medicii au transmis un mesaj emotionant dupa moartea Dianei Ghisoiu

Diana Ghişoiu, tânăra în vârstă de doar 24 de ani diagnosticată cu meningită, a încetat din viață în cursul nopții, la ora 02.50.

Tânăra se afla de aproape trei săptămâni în moare cerebală și era conectată la aparate, care o ajutau să rămână în viață.

Diana, vegheată zi și noapte de mama ei

Mama fetei a vegheat-o în spital zi și noapte pe Diana, cu speranța că tânăra își va reveni cumva. Aceeași speranță a avut-o toată familia, toți prietenii și cunoscuții fetei.

Pe acelaşi subiect

Erau speranțe, pentru că mai fusese înregistrat un caz similar, în care pacientul și-a revenit.

Însă, în cursul nopţii, fata s-a stins, la 24 de ani, în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, unde se afla din 6 ianuarie, în moarte cerebrală.

Medicii au anunţat încă de atunci că nu se mai poate face nimic pentru salvarea Dianei Ghişoiu, însă fata a rezistat 19 zile în moarte cerebrală, conectată la aparate.

Evoluția bolii a fost una galopantă, spun medicii

"Din nefericire, evoluția bolii a fost una galopantă, starea pacientei s-a agravat iar în data de 6 ianuarie, ora 22:30 a fost declarată moartea cerebrală. În această situație, un pacient este decedat din punct de vedere medico-legal. Pacienta se află într-o stare ireversibilă, este conectată la aparate, iar funcțiile cardio-respiratorii sunt susținute în mod artificial, întrucât nu există activitate cerebrală”, se preciza de atunci, într-un comunicat de presă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Familia nu și-a pierdut credința că fata își poate reveni și a sperat până în ultima clipă.

Mesajul medicilor pentru familia Dianei: "Vă înțelegem durerea"

Medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu au transmis un mesaj emoționant pentru familia Dianei.

"Ne exprimăm încă o dată întreaga compasiune față de familia tinerei și suntem alături de aceasta în momentele de imensă durere prin care trece. Este un caz dramatic în care medicii SCJU Sibiu au făcut tot ceea ce era posibil din punct de vedere uman și medical pentru salvarea vieții pacientei dar din păcate acest lucru nu a fost posibil. Dumnezeu s-o odihnească!", au precizat medicii care au îngrijit-o pe Diana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mesajul emoționant al medicilor care au îngrijit-o pe Diana Ghișoiu, după ce inima fetei a încetat să mai bată