Antena Meniu Search
x

Mesaj Ro-Alert: "Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona!" Jandarmii caută animalul

Mesaj Ro-Alert: "Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona!" Jandarmii caută animalul, miercuri de dimineaţă.

Urs în zonă locuită
Mesaj Ro-Alert: "Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona!" Jandarmii caută animalul - news.ro

Mesaj Ro-Alert: "Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona!" Jandarmii caută animalul, miercuri de dimineaţă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a transmis, miercuri dimineaţă, un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT cu privire la existenţa unui urs pe raza localităţii Sfântu Gheorghe. Mai multe echipaje de jandarmi s-au deplasat în zonă, dar la vederea maşinilor, ursul s-a speriat şi a fugit în pădure. Zona este monitorizată în continuare de jandarmi şi echipaje de pompieri.

ISU Covasna a transmis, miercuri, un mesaj de avertizare utilizând sistemul RO-ALERT privind prezenţa unui urs pe rază localităţii Sfântu Gheorghe.

”Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna”, este mesajul transmis către populaţie.

Un apel pe numărul unic de urgenţă 112 semnala prezenţa animalului, iar mai multe echipaje de jandarmi s-au deplasat în zonă. Ursul s-a speriat de maşinile de intervenţie şi s-a retras în pădure.

Echipaje de jandarmi patrulează în continuare în zona Luna Oltului, iar un echipaj de pompieri cu o ambulanţă SMURD sunt prezente pentru asigurarea asistenţei medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mesaj Ro-Alert: "Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona!" Jandarmii caută animalul