Antena Meniu Search
x

Video Mesaj Ro-Alert după ce un urs a fost văzut în cimitirul din Azuga. Animalul a petrecut mai multe ore urcat într-un copac

Au fost momente de panică, sâmbătă după amiază, în Braşov. Mai mulţi locuitori au semnalat apariţia unui unui urs, chiar în incinta cimitirului din Azuga. După ce s-a plimbat pe acolo, poate de teama oamenilor, ursul a urcat într-un copac.

de Redactia Observator

la 13.11.2022, 12:41

Vezi și

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj Ro-Alert ca să-i avertizeze pe locuitori să evite zona. După ce au analizat situaţia, autorităţile au decis să lase ursul în pace şi să se retragă, pentru că oricum nu puteau să-l dea jos din copac, cu speranţa că pe linişte şi la adăpostul întunericului, animalul va coborî singur şi se va întoarce în pădure.

Sublocotenent Liviu Pipelea, purtător de cuvânt al ISU Prahova: "A fost transmis mesaj Ro-Alert (n.r. urs într-un copac) în Azuga. Ursul se afla în incinta cimitirului din Azuga, căţărat în copac."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mesaj Ro-Alert după ce un urs a fost văzut în cimitirul din Azuga. Animalul a petrecut mai multe ore urcat într-un copac