Antena Meniu Search
x

Mesaj emoționant de la românii din Diaspora, de Paște

Românii din Diaspora s-au unit înaintea Paștelui și au un mesaj important pentru cei de-acasă: îi îndeamnă să respecte legea, iar, de Paște, să rămână în case.

de Redactia Observator

la 16.04.2020, 22:22

Vezi și
  • Românii din Diaspora ne recomandă să rămânem acasă de Paște.
  • Mesajul lor a fost transmis într-un video.

Românii din Diaspora s-au unit înaintea Paștelui și au un mesaj important pentru cei de-acasă: îi îndeamnă să respecte legea, iar, de Paște, să rămână în case. Mesajul lor e cu atât mai puternic cu cât au decis să rămână în străinătate, tocmai pentru a-i proteja pe cei dragi. Îl puteți vedea în acest video.

”O mare parte dintre noi, cei din Diaspora, renunțăm anul acesta să venim să ne vedem familiile din România, renunțăm să luam Lumina sau sa mergem la Biserică, așa cum ne-au invatat bunicii si părinții noștri. De data aceasta, Paștele se va sărbători în cerc restrâns, rugându-ne ca, atunci când vom reveni in țară, să ii regăsim pe toți cei dragi nouă. Învierea va fi în sufletele noastre și ne va lumina calea. Cu cât vom fi mai responsabili acum, cu atat mai repede vom trece peste aceasta grea încercare. Cei care au revenit în România, nu au avut de ales, sunt cei care nu aveau o situatie stabilà în tarile în care munceau. Insă, pentru noi toți, România este acasà, este parte din noi si așa va rămâne. Iar voi sunteți familiile noastre”, transmit autorii mesajului video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mesaj emoționant de la românii din Diaspora, de Paște