Antena Meniu Search
x

MESAJE de Revelion! Ce SMS-uri poți să trimiți de Anul Nou

Noaptea dintre ani poate fi momentul perfect în care să îţi îndrepţi gândurile bune către cei dragi. Iată câteva dintre cele mai frumoase urări

Noaptea dintre ani poate fi momentul perfect în care să îţi îndrepţi gândurile bune către cei dragi. Iată câteva dintre cele mai frumoase urări

"Îţi doresc ca în anul 2015 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!"

"Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!"

"Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2014, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!"

"La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.""Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!"

"Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"

"Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma"

"Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"

"Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » MESAJE de Revelion! Ce SMS-uri poți să trimiți de Anul Nou