Antena Meniu Search
x

Mesaje sfâșietoare de adio pentru Eugen, tânărul militar mort electrocutat pe Balta Nucet: "Inima mea, te voi iubi veșnic şi vom rămâne impreună pentru totdeauna"

Tragedia de ieri dimineaţă, de pe Balta Nucet din Dâmbobiţa, a îndoliat o familie din Moreni, după ce tânărul militar Eugen Sinescu a murit electrocutat în timpul unei partide de pescuit.

Tragedia de ieri dimineaţă, de pe Balta Nucet din Dâmbobiţa, a îndoliat o familie din Moreni, după ce tânărul militar Eugen Sinescu a murit electrocutat în timpul unei partide de pescuit.

O clipă de neatenţie a curmat viaţa lui Eugen, care a sfârşit în mod tragic la numai 26 de ani.

Tânărul a murit electrocutat, după ce lanseta sa a făcut arc electric cu linia de înaltă tensiune care trece pe lângă Balta Nucet. 

Ceilalţi pescari care se aflau pe baltă au chemat imediat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru băiat decât să constate decesul.

Vestea morții lui Eugen Sinescu, angajat al Forţelor Aeriene Române, a venit ca un trăsnet pentru familie şi prieteni, care au postat zeci de mesaje sfâșietoare de adio pe Facebook.

Iubita lui Eugen, Adelina, este în stare de şoc.

"Inima mea, asa cum ti am promis azi dimineata, te voi iubi veșnic si vom rămâne impreuna pt totdeauna... te iubesc enorm, adoratul meu!", a scris tânăra pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajele de condoleanţe de la prieteni şi rude au umplut pagina de socializare a fetei.

"Sincere condoleante,Adelina!! Dumnezeu sa-l ierte iar pe tine sa te ajute sa intelegi ca incepand de astazi mai ai inca un inger pazitor care te va veghea de sus!! Este greu,foarte greu nici nu-mi gasesc cuvintele!! Vom fi mereu alaturi de tine sa nu uiti asta!!" 

"Nici acum nu pot să cred...Adelina, ai grijă de tine pentru că Giani sigur ar fi vrut să te știe bine...te îmbrățișez"

"Nu imi vine sa cred.. imi pare foarte rau si sa va dea Dumnezeu putere sa depășiți momentele astea atât de grele.. Condoleante!"

"E greu de crezut si de acceptat asa ceva...cuvintele sunt de prisos...erati prea frumosi impreuna, se citea fericirea pe chipurile voastre"

"Îmi pare ft rău, condoleanțe, să vă dea Bunul D-zeu putere să treceți peste această durere îngrozitoare, ție și familiei lui!"

"Nu pot sa cred,istoria se repetă, anul acesta se împlinesc zece ani de când am rămas văduvă, cu o fetita de 11 ani,în urma unei tragedii trasa la indigo... Exact așa, mi-am pierdut soțul, un tânăr frumos,înalt,blond,ochi albaștri...34 de ani...exact așa, eram prea frumoși împreună... Fetita lui,acum,termina facultatea,iar eu,eu sunt tot singura și nu pot sa-l uit!... Este o tragedie care nu se poate descrie în cuvinte,este o pierdere pe care nu o poți înțelege decât dacă treci prin ea... Am văzut mesajul pe un site de știri, l-am căutat pe Eugen și te-am găsit pe tine,Adelina... Este prima oara când imi strig durerea pe Facebook,am încercat sa nu ma arăt lumii cât sufăr,sa ma abțin de la orice comentariu...dar e cumplit!... CONDOLEANȚE TUTUROR,părinților lui,ție,Adelina,rudelor și prietenilor,Dumnezeu sa-l aibă de-a dreapta sa!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mesaje sfâșietoare de adio pentru Eugen, tânărul militar mort electrocutat pe Balta Nucet: "Inima mea, te voi iubi veșnic şi vom rămâne impreună pentru totdeauna"