Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul unei femei din Galaţi pentru pompierii care le-au dat o mână de ajutor după inundaţiile devastatoare

Final de misiune pentru 1.000 de pompieri din toată ţara, care, alături de poliţişti, jandarmi, şi militari, au lucrat cot la cot pentru a aduce speranţă în localităţile gălăţene afectate de inundaţii. 

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 09:13

Cei care au jurat credinţă patriei se vor întoarce înapoi în unităţi, însă promit că rămân în continuare alături de cetăţeni. 

"În această perioadă de provocări am fost uniţi într-o misiune comună, iar fiecare acţiune a avut un impact profund", spune unul dintre pompieri.

"Vă mulţumesc din tot sufletul pentru ajutorul pe care ni l-aţi dat! Am fost martorii puterii extraordinare, a solidarităţii şi unităţii. Fiecare gest de sprijin, oricât de mic, a contat enorm, contribuind la refacerea încrederii oamenilor în viitor", le-a transmis o localnică.

Vezi și

La începutul lunii septembrie, mai multe localităţi din judeţele Galaţi şi Vaslui au fost scufundate de viiturile care au venit puternic în urma ploilor torenţiale din timpul nopţii. 7 persoane şi-au pierdut viaţa, iar mii de oameni au văzut cum apele le distrug munca de o viaţă. După nenorocirea care s-a abătut asupra oamenilor, Uniunea Europeană a alocat 1,5 miliarde de euro din fondul de coeziune pentru inundaţiile din România. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Mesajul unei femei din Galaţi pentru pompierii care le-au dat o mână de ajutor după inundaţiile devastatoare