Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a bătut la uşă că Robiţă nu mai este". Imagini de groază din noaptea în care Robert a fost bătut până la moarte, în faţa unui bloc din Tulcea

Un adolescent de 17 ani a fost ucis pe stradă, fără motiv, de doi necunoscuţi. Agresorii l-au lovit în repetate rânduri, fără milă, până când l-au lăsat fără suflare întins pe asfalt. Medicii sosiţi la faţa locului nu l au mai putut salva. Cei doi agresori au fost arestaţi. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 19:33

Vezi și

Camerele de supraveghere au suprins cum a izbucnit conflictul. Robert stătea în faţa blocului cu mai mulţi prieteni. Peste drum, pe bordură, se aflau alţi trei tineri e care, potrivit anchetorilor, era băuţi. De la un schimb de replici lucrurile au degenerat rapid.

Cristina Niţă, reporter Observator: Cei trei bărbaţi s-au năpustit asupra tânărului, chiar în faţa acestei scări de bloc. L-au lovit cu pumnii şi cu picioarele fără milă. Nimeni nu a intervenit în scandal. Prietenii lui au început să fugă imediat ce au văzut că agresorii au început să lovească. 

Dumitru, tatăl lui Robert: Nu îi cunosc, nu i-am văzut niciodată în faţă şi nu au avut nicio tangenţă cu feciorul meu. Au venit şi s-au luat de el. 

Prietenii au sunat la 112 după ce l-au abandonat pe Robert

Pe acelaşi subiect

Tânărul a încercat dar nu a reuşit să scape din ploaia de lovituri a celor doi indivizi. A căzut secerat pe asfalt, iar prietenii lui au sunat la 112. 

Nicolae Sicinschi - director Ambulanta Tulcea: Pacientul era în stop cardio-respirator în momentul în care au ajuns colegii mei. Au început manevrele de resuscitare şi după aproximativ o oră le-au întrerupt pentru că nu a fost niciun rezultat

Adolescentul de 17 ani era din comuna tulceană Mihail Kogălniceanu, însă în ultimii ani locuia într-o garsonieră a părinţilor săi din cartierul de vest a municipiului Tulcea. De curând se angajase şi la Şantierul Naval Tulcea. Tânărul mai avea alte două surori gemene şi un frate mai mic. 

Familia tânărului, dărâmată de durere

Tatăl lui Robert: Dormeam, la ora 1 noaptea a venit o vecină şi mi-a bătut la uşă că Robiţă nu mai este. Copiii... ei nici nu ştiu mai multe. Vorbim de noi, că noi suntem cu sufletul dărâmat. Mama nu mai spunem, nu cred că o să-şi mai revină.

Unul dintre agresori are antecedente penale iar oamenii din zonă spun că este extrem de violent. Cei doi riscă să stea ani grei după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Mi-a bătut la uşă că Robiţă nu mai este". Imagini de groază din noaptea în care Robert a fost bătut până la moarte, în faţa unui bloc din Tulcea