Antena Meniu Search
x

Video Cine este tânărul de 17 ani ucis în bătaie, în Tulcea. Robert și-a dat ultima suflare pe asfaltul rece. Nimeni nu a cerut ajutor

Au apărut primele imagini cu tânărul de 17 ani ucis în bătaie de doi bărbați, pe o stradă din Tulcea. Robert a fost descris ca un băiat liniștit, care nu provoca probleme. A murit pe asflat, după ce a fost lovit cu pumnii și picioarele de călăii săi.

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 13:59

Vezi și

Potrivit primelor informații, Robert era afară cu două prietene când și-a găsit sfârșitul. Stăteau în fața unui bloc când trei inivizi au venit la ei și, fără vreun motiv, au început să-l lovească pe băiat cu bestialitate. Încă nu se știe ce i-a deranjat pe agresori atât de tare încât să ia o viață, însă polițiștii fac în continuare cercetări.

Bătut cu bestialitate până la moarte

Deși a încercat să fugă de agresori, doi bărbați în vârstă de 32 și 35 de ani, Robert a fost prins și lovit din nou. Ultimele lovituri au fost atât de puternice încât a intrat pe loc în stop cardio-respirator. A căzut inconștient pe asfalt și tot acolo și-a găsit și sfârșitul. Nimeni nu a cerut ajutor iar polițiștii și ambulanța au ajuns mult prea târziu.

Tatăl băiatului spune că Robert era un băiat liniștit, care se ținea departe de probleme. Se angajase la șantierul naval Tulcea de curând și locuia singur într-o garsonieră a părinților, chiar în zona în care s-a produs tragedia. 

Băiatul avea două surori gemene și un frățior mai mic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine este tânărul de 17 ani ucis în bătaie, în Tulcea. Robert și-a dat ultima suflare pe asfaltul rece. Nimeni nu a cerut ajutor