Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a călcat cățeii, mi-a călcat cățeii. Cu intenţie". O femeie a rămas fără animalele de companie, după ce câinii au atacat doi copii care au intrat în curte să colinde

Caz cumplit în seara de Ajun. Doi copii, fată şi băiat, plecaţi la colindat au intrat într-o curte şi au fost atacaţi de câinii stăpânului într-o comună din Suceava. În ajutorul copiilor a sărit un vecin, dar câinii l-au muşcat şi pe el. Toţi trei au ajuns la spital. Furios şi băut tatăl copiilor s-a urcat la volan şi a omorât animalele. Imaginile şi informaţiile au puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 19:28

Vezi și

Incidentul dramatic tulbură sărbătorile celor din comuna Moara, Suceava. Cei doi copii, un băiat şi o fetiţă, de 11 şi 13 ani, plecaseră la colindat după datină din poartă în poartă. Când au intrat în curtea unui localnic au fost atacați de doi câini, un boxer şi un metis. În ajutorul lor a sărit un vecin. Bărbatul a fost şi el muşcat dar a reuşit să-i scoată pe copii din colţii animalelor. 

Salvaţi în ultima clipă din gura câinilor

Reporter-salvator: Au intrat în curte să colinde sau ce au făcut? 

- Da şi au sărit câinii pe copii. A omorât câinii? 

Pe acelaşi subiect

- Aşa am înţeles, eu am salvat copiii. Copiii au colindat aici la o bunică. În 20 de secunde copiii erau culcaţi la margine şi muşca din ei ca din carne. Inclusiv eu sunt muşcat 

- Copiii unde sunt? 

- I-a luat salvarea. Prima dată am scos băiatul acolo. S-a dus la bunică în curte. A mai durat o luptă de vreo 2-3 minute şi abia am reuşit să scot fata în picioare. 

Toţi trei au ajuns la urgenţe şi din fericire nu au răni grave. Stăpâna câinilor se apără, spune că pe poartă era avertisment de câine rău şi că ea dormea cu animalele în pat.

Stăpâna câinilor: Fetița avea o rană la mână care cred că nu era mușcătură pentru că era ca o zgârietură destul de adâncă la degetul mare şi un copil spunea că a fost muşcat la genunchi. Sunt niște câini care sunt umani, câini cu care dorm, câini pe care îi iubesc, câini cu care vorbeam.

Tatăl copiilor nu a mai aşteptat ancheta autorităţilor, şi a făcut singur dreptate. 

Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Tatăl minorilor a venit de urgenţă în zona respectivă, a surprins cei doi câini pe drumul public, moment în care, de furie i-a ucis pe cei doi câini trecând cu maşina peste aceştia. Avea o alcoolemie de 0.17 mg alcool pur în aer expirat motiv pentru care i-a fost suspendat permisul. 

Tatăl-poliţişti: Am văzut că v-a interesat mai mult să mergeţi să discutaţi cu doamna despre câini decât să vorbiţi cu mine. 

- Păi şi cum aţi fi vrut să stabilesc exact cum s-a întâmplat fapta, unde erau câinii? De ce nu erau închişi? Cum aţi dori, să vă întreb pe dumneavoastră lucrurile astea? 

Tatăl care a ucis animalele susţine că i-au sărit câinii în faţa maşinii şi că nu a vrut să dea peste ei.

Apetrei Ionuț, tatăl copiilor-reporter: Eu m-am dus repede să-mi salvez copilul. Câinii erau în mijlocul străzii, nici nu am ştiut ai cui sunt. Câinii au sărit în faţa maşinii, lătrând după maşină. Nu aveam unde să feresc. Şi i-am agăţat. Câinii au sărit în faţa maşinii. 

- Băuseti înainte să vă urcaţi la volan? Da, am băut. Sub 50 de ml de ţuică, 30 ml maxim.

Mi-a călcat cățeii, mi-a călcat cățeii

Stăpâna câinilor are o altă variantă şi vrea ca bărbatul să plătească pentru gestul său.

Proprietară căţei: Mi-a călcat cățeii, mi-a călcat cățeii, iertați-mă. Dar stiți cum i-a făcut? Cu intenție. Dacă nu mă feream, mă călca pe mine pentru că eu am stat în mijlocul străzii strigându-i Alma şi Otmar. 

Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru uciderea animalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Mi-a călcat cățeii, mi-a călcat cățeii. Cu intenţie". O femeie a rămas fără animalele de companie, după ce câinii au atacat doi copii care au intrat în curte să colinde