Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a scăpat cuţitul!" Ciobanul care și-a omorât prietenul în timpul sacrificării unui miel, la o stână din Dolj, a povestit filmul tragediei

Moarte şocantă în Dolj. Un bărbat a mers la stâna naşului său pentru a lua un miel de Paşte şi a fost lovit accidental cu un cuţit de ciobanul angajat pentru tranşarea cărnii. A fost dus rapid la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic. Mama victimei îl acuză pe cioban că a premeditat atacul.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 16.04.2023, 10:32

Vezi și

Ciobanul care l-a lovit mortal pe bărbat nu ar fi lucrat la aceeaşi stână şi era acolo pentru a vinde mai mulţi miei. Se cunoşteau de mult timp. Victima şi-ar fi ales un ied pentru a-l lua acasă, l-ar fi sacrificat şi atârnat cu capul în jos, pentru a-l tranşa. Ciobanului i-ar fi alunecat din mână cuţitul, iar prietenul său a fost înjunghiat.  

Marian, ciobanul: Cum este mielul, cum stă agăţat el, el (n.r. victima) a stat şi ţinea de picioare. Eu să-l crăp la picioare din spate şi mi-a scăpat cuţitul. ''Bă, m-ai înţepat cu cuţitul'', eu zic că glumeşte prima dată. 

Cătălin, cumnatul victimei: El a vrut să dea cu muchia de la cuţit înspre el şi a întors cuţitul, ce mi-a spus şi mie omul de m-a sunat,din glumă. A mai venit pe aici, au mai făcut grătare împreună, au băut împreună. 

Ciobanul și soția au sunat la salvare şi au plecat în întampinarea ambulanței care a preluat victima. A murit la spital. 

Pe acelaşi subiect

Mama victimei nu crede că a fost un accident

Gheorghita Cenușe, mama victimei: Ce glumă că l-a lovit cu cuţitul direct. 

Reporter: Poliţia zice că în timp ce tăia mielul, că a fost un accident, că i-a scăpat cumva mâna.

Gheorghita Cenușe, mama victimei: Minte! Minte, nu e adevărat. A făcut intenţionat. 

Declaraţiile proprietarului stânei şi a soţiei victimei o contrazic, însă, pe mamă, iar incidentul a fost considerat un accident. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cristian Grigorescu, IPJ Dolj: La faţa locului au fost identificate mai multe persoane printre care şi membri de familie ai bărbatului decedat, aceştia confirmându-le poliţiştilor lipsa intenţiei în privinţa producerii leziunilor. 

Soţia victimei a fost dusă la audieri, iar oamenii legii încearcă acum să stabilească dacă fapta a fost sau nu cu intenţie. Ciobanul nu s-ar afla la prima faptă penală, în urmă cu 30 de ani ar mai fi făcut închisoare pentru viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Mi-a scăpat cuţitul!" Ciobanul care și-a omorât prietenul în timpul sacrificării unui miel, la o stână din Dolj, a povestit filmul tragediei