Antena Meniu Search
x

Video "Mi-ai rupt sufletul din mine!" El este tânărul mort în accidentul de groază din Constanța. George, fost salvamar, a sfârșit la doar 24 de ani

Tragedie într-o familie din Constanța, în urma unui accident teribil produs azi dimineață. Un tânăr a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a spulberat un sens giratoriu, iar mai apoi s-a răsturnat. George I. avea 24 de ani și a fost salvamar în stațiunea Mamaia, în urmă cu doi ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.12.2023, 11:02

Nenorocirea a avut loc marți, la primele ore ale dimineții, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, spre localitatea Valu lui Traian. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD B2 și un SMURD C, de la detașamentul Palas.

Din păcate, însă, pentru George nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Conform polițiștilor, tânărul avea permisul de conducere suspendat.  

"La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier grav. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina tânărului s-a răsturnat, iar bucăți din caroserie s-au împrăștiat zeci de metri pe șosea. Atenție, imaginile pot afecta emoțional!

Pe acelaşi subiect

George a fost salvamar în stațiunea Mamaia

George a fost salvamar în stațiunea Mamaia, în urmă cu doi ani, iar cei care l-au cunoscut spun despre el că era un băiat muncitor și profesionist.

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe:

"Nu pot să cred așa ceva! D-zeu să îl ierte! Era un băiat așa bun! Mare păcat! Multă putere, Flori, să treceți peste acest necaz greu!" / "S-a stins din viață dragul tău frate. Nimic nu-l poate intoarce din drum...însă el o să vă privească dintr- un loc mai bun si o să vă vegheze alături de tatăl vostru. Tu, Flori, amintește-ți de copilaria voastră, de povestea pe care ați țesut-o ca să faceți față valurilor vieții, de dragostea care v-a legat și v-a unit! Păstrează-i amintirea ca pe o comoară. Fii puternică, Flori! Sincere condoleanțe!" / "Drum lin spre îngeri prieten drag!".

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii continuă verificările pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul. Din primele informații, acul kilometrajului mașinii s-ar fi oprt la 170 km/oră.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Cristina Niță -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Mi-ai rupt sufletul din mine!" El este tânărul mort în accidentul de groază din Constanța. George, fost salvamar, a sfârșit la doar 24 de ani