Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Microbuz plin cu pasageri, răsturnat la intrarea în Iaşi. Toţi călătorii erau din Republica Moldova

Accident grav, în această dimineaţă, la intrarea în Iaşi. Un microbuz în care se aflau zece persoane din Republica Moldova s-a răsturnat în zona localității Răducăneni.

de Veronica Micu

la 29.12.2019 , 11:54

Un microbuz în care se aflau 10 persoane s-a răsturnat la Răducăneni Microbuz plin cu pasageri, răsturnat la intrarea în Iaşi. Toţi pasagerii erau din Republica Moldova - Facebook DRDP Iași

Accident grav, în această dimineaţă, la intrarea în Iaşi. Un microbuz în care se aflau zece persoane din Republica Moldova s-a răsturnat în zona localității Răducăneni.

Microbuzul în care se aflau 10 persoane s-a răstunat, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

„Toate persoanele au ieșit singure din mașină, au acuzat dureri ușoare. S-a intervenit cu o ambulanță terapie intensivă mobilă, o autospecială transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță de la SAJ. Toate persoanele implicate în accident au refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan.

Articolul continuă după reclamă

Toți cei care erau în microbuz erau din Republica Moldova.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Microbuz plin cu pasageri, răsturnat la intrarea în Iaşi. Toţi călătorii erau din Republica Moldova