Antena Meniu Search
x

Mihaela Cernea şi Natalia Selegean lansează single-ul "My Vow"

Mihaela Cernea de la trupa Class şi Natalia Selegean, cea pe care cu toţii am cunoscut-o la X Factor, au colaborat pentru un nou proiect muzical: "My Vow"

Vezi și

Mihaela Cernea de la trupa Class şi Natalia Selegean, cea pe care cu toţii am cunoscut-o la X Factor, au colaborat pentru un nou proiect muzical: "My Vow". 

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. Nati a lansat două single-uri în colaborare cu echipe profesioniste şi mai multe cover-uri. Artista s-a mutat de la Oradea în Bucureşti, unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

Mihaela Cernea A preluat acum 8 ani studioul Class music studio infiintat de tatal sau, studio in care au fost integistrate toate piesele trupei Class si care de altfel a fost primul studio de integistrari de tip privat din Romania. In prezent are o echipa altaturi de care lucreaza in studio la diverse proiecte muzicale si nu numai.

S-a cunoscut cu Natalia Selegean la X factor, iar cand Naty s-a mutat in Bucuresti, Mihaela a fost una din primele persoane cu care a luat legatura pentru a se apuca de "treaba".

Asa au inceput colaborarea, fac o echipa buna si de curand au lansat cel de-al 4-lea single al Nataliei intitulat "My vow" .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mihaela Cernea şi Natalia Selegean lansează single-ul "My Vow"