Antena Meniu Search
x

Mihaela, iubita jandarmului mort la Teleormanu, distrusă de durere: "Aveam atâtea vise! Doi băieței, doi copilași ai noștri!"

Mihaela, iubita jandarmului mort la Teleormanu, e distrusă de durere: "Aveam atâtea vise! Doi băieței, doi copilași ai noștri!". Mesajul postat de tânără pe Facebook e cutremurător.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.06.2020, 10:25

  • Adrian avea 34 de ani și plănuia să se căsătorească la toamnă.
  • Fratele lui, 37 de ani, e în comă, după intoxicarea cu carbid.

Adrian avea 34 de ani și a murit vineri după-amiază, intoxicat cu carbid, pe malul unei bălți, la Teleormanu, în Teleorman. Era împreunp cu fratele lui, 37 de ani, și un prieten de doar 18 ani. Acesta din urmă a murit la rândul lui, iar fratele lui Adrian e în stare gravă, în spital.

Cei trei au strâns și îngropat mai mulți pești morți de pe baltă, apoi au ajuns în dreptul unui călugăr și acolo s-au intoxicat. Au fost momente dramatice apoi pe malul apei, unde zeci de salvatori au ăncerca tsă-i resusciteze pe tineri.

În urma celor doi băieți morți au rămas multp durere și disperare. Dacă prinții lui Ionuț au încercat să-l readucă la viață cu propriile lor mâini, iubita lui Adrian, Mihaela, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook. Tânărul jandarm plănuia să se căsătorească în această toamnă.

"Iubirea mea ... cum imi faci una ca asta ...cum??? Aveam atâtea vise frumoase ... sa ne casatorim ... sa ne lom casa ... si doi baietei ... doi copilasi ai nostri ... ce ma fac eu fara tine .... nu pot si nu vreau sa traiesc fara tine ... Doamne spune.mi ca este un cosmar ...spune. mi ca nu este adevarat 😭😭😭", a scris Mihaela pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mihaela, iubita jandarmului mort la Teleormanu, distrusă de durere: "Aveam atâtea vise! Doi băieței, doi copilași ai noștri!"