Antena Meniu Search
x

Mihai a murit lovit în plin de BMW-ul prietenului lui, care a încercat să-l depășească cu viteză nebună

Mihai a murit lovit în plin de BMW-ul prietenului lui, care a încercat să-l depășească cu viteză nebună. Tinerii ieșeni se îndreptau spre casă, fiecare la volanul mașinii lui.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.05.2020, 08:41

  • Două BMW-uri s-au lovit pe o șosea în apropiere de Hârlău.
  • Cei doi șoferi erau prieteni, din același sat.

Un tânăr de 27 de ani a murit miercuri spre joi noaptea, în apropiere de Hârlău, într-un accident în care BMW-ul condus de el a fost lovit în pluin de un alt BMW la volanul căruia se afla prietenul lui. Mihai se îndrepta spre casă, la Ceplenița, când a fost lovit în plin de mașina la volanul cpreia era Florin, un tânăr de 21 de ani din aceeași comună.

Impactul puternic s-a produs după miezul nopții. În cele două mașini marca BMW se aflau cinci persoane. Cel mai grav rănit a fost un tânăr de 27 de ani, care conducea unul dintre autoturisme. El a fost resuscitat, iar un echipaj EPA de la Târgu Frumos l-a dus la Iași, dar nu a mai putut fi salvat. Mihai avea 27 de ani și făcea taximetrie în Hârlău.

Florin conducea în aceeași direcție de mers cu a lui Mihai, în urma acestuia, iar pe o porțiune de drum în linie dreaptă a accelerat nebunește, încercând să depășească. Nu a observat că mașina din fața lui a virat la stânga, a intrat în plin în ea, exact în dreptul șoferului.

În mașină cu Mihai erau două adolescente de 19 ani, ambele au scăpat cu răni minore din impact. O altă tânără era în mașina lui Florin, aceasta refuzând asistența medicală, ba chiar părăsind locul accidentului până la sosirea ambulanțelor.

Pe acelaşi subiect

"Aseară, în jurul orei 1.20, am fost sesizați cu privire la faptul că pe DE 58 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Ceplenița, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58, în comuna Scobinți, aflându-se în zona de acțiune a indicatorului "depășirea interzisă", s-ar fi angajat în depășirea unui alt autoturism al cărui conducător auto ar fi virat stânga, intrând astfel în coliziune.

În urma impactului, 4 persoane au fost rănite, ulterior fiind declarat decesul uneia dintre victime.

Conducătorul primului autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar ambilor conducători auto le-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările continuă", a transmis Poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mihai a murit lovit în plin de BMW-ul prietenului lui, care a încercat să-l depășească cu viteză nebună