Antena Meniu Search
x

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani. Tragica informație despre decesul cântărețului a venit în această seară.

de Redactia Observator

la 29.10.2019, 20:15

- foto Hepta

Mihai Constantinescu a murit, la patru luni după ce a intrat în comă, la Spitalul Floreasca din Capitală. El a fost internat în spital în stare gravă, după ce a intrat în stop cardio-respirator de două ori.

Medicii reuşiseră să-i repornească inima, însă starea lui a rămas una critică.

A murit cântăreţul Mihai Constantinescu

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la 73 de ani. Îndrăgitul arist s-a stins la Spitalul Floreasca. El a fost adus la spital în stare gravă, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cea care l-a găsit şi a cerut ajutorul ambulanţei a fost soţia artistului.

"Mihai Constantinescu a murit, marți seara, în jurul orei 19:10, după un stop cardio-respirator", informează surse medicale.

Soția artistului a spus că decesul a survenit în spital, în ciuda eforturilor de resuscitare făcute, timp de 50 de minute, de către medici.

Cântărețul s-a confruntat ani de zile cu probleme de sănătate la inimă, acesta fiind și operat.

Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis, pe 12 octombrie 2017. Medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea viața în pericol, printr-o operație dificilă care a ținut opt ore.

În ultima perioadă a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor. În luna martie, Constantinescu şi-a anulat toate concertele după ce a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. 

Viaţa lui Mihai Constantinescu se împarte între marile lui şlagăre şi marile sale iubiri. Iubit de public pentru cântecele pe care mulţi le fredonează,  artistul a iubit, la rândul său, cu patimă. În lumina reflectoarelor şi în vârful peniţei condeierilor s-au aflat femeile din viaţa sa. Cu toate controversele de rigoare. Mihai Constantinescu a trăit şi o dramă: aceea a părăsirii casei în care a locuit aproape o viaţă.

Încă de la debutul său, din 1964, Mihai Constantinescu s-a adresat atât publicului adult, cât şi copiilor. Iar succesul a fost răsunător.

Una dintre cele mai cunoscute dintre melodiile sale este cea care înduioşat pe mulţi, atunci când a lansat-o la începutul anilor '90. "Iubiţi şi câinii vagabonzi" a devenit şlagăr aproape instantaneu.

Şi-a interpretat melodiile nu doar pe scenă ci şi în filme de mare succes.

Mihai Constantinescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu  Mihaela Constantinescu, timp de 15 ani. Au divorţat în 2003, însă au rămas în relaţii bune şi au locuit împreună până în 2008. Atunci, relaţia de pe scenă cu Anastasia Lazariuc s-a transformat într-una personală.

Artistul s-a despărţit şi de Anastasia Lazariuc şi avea să-şi găsească fericirea în braţele unei alte doamne, Simona Secrier. S-au căsătorit în direct, la postul de televiziune Antena Stars şi au rămas împreună până astăzi.

Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, în anul 2017. În ultima a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor. În luna martie, Constantinescu şi-a anulat toate concertele după ce a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. 

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani