Antena Meniu Search
x

Mihai, tânărul de 28 de ani dispărut în apele Jiului, a fost găsit după aproape o săptămână

Mihai Beuran, tânărul de 28 de ani dispărut în apele Jiului, a fost găsit de pompieri după aproape o săptămână de căutări. Mihai se căsătorise vineri, cu două zile înainte să se întâmple nenorocirea, și aștepta cu nerăbdare nașterea copilului său.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.06.2021, 12:01

Vezi și

”Astăzi, 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de cautare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârț, a luat sfârșit. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari - Detasamentul de Pompieri Motru”, se arata într-un comunicat al IPJ Gorj. 

Vineri, prietenii lui Mihai îi îndemnau pe gorjeni să se implice în căutarea lui, pentru ca familia tânărului să-și regăsească liniștea. ”Are o soție care trebuie să nască zilele astea are o mama și un frate care suferă pe tema asta, haideți fiecare să mergem acolo și să verificăm cu atenție dacă autoritățile nu o fac!  (...) Toți din familia lui nu dorm, stau în tensiune!!!”

Polițiștii au luat legătura cu membrii familiei pentru identificarea cadavrului, acesta urmând sa fie transportat la S.M.L Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Tânăr căutat în râul Jiu, după ce a căzut din barcă

Pe acelaşi subiect

Mihai Laurenţiu Beuran, din Târgu Jiu, s-a dezechilibrat și a căzut, duminică seara, dintr-o barcă, în râul Jiu, în zona barajului.

"În seara zilei de 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că două persoane au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț. Din verificările efectuate a rezultat faptul că seara zilei de 6 iunie a.c., doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, cu o barcă pneumatică din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu. La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit. În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație", a transmis IPG Gorj.

Semnalmente Mihai Laurenţiu Beuran: 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

Articol realizat cu informații obținute de reporterul Observator Alin Stan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mihai, tânărul de 28 de ani dispărut în apele Jiului, a fost găsit după aproape o săptămână