Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mihăiţă are 3 anişori şi i s-a oprit inima de două ori. În somn. Părinţii micuţului fac un apel disperat pentru salvarea fiului lor

Mihai are numai 3 ani şi, în ultimele luni, i s-a oprit inima de două ori în timp ce dormea. 

de Redactia Observator

la 20.12.2017 , 15:05

Mihai are numai 3 ani şi, în ultimele luni, i s-a oprit inima de două ori în timp ce dormea. 

Băieţelul soţilor Irina şi Mihai Patras, din Satu Mare, a fost diagnosticat cu probleme foarte grave la inimă: tahicardie, bradicardie şi sindrom QT lung (sindromul morţii subite). 

Articolul continuă după reclamă

Pentru a putea avea parte de o copilărie liniștită, fără teama că într-o noapte inima lui va înceta să mai bată, Mihăiţă are nevoie de o intervenție chirurgicală în Spania.

O intervenţie ale cărei costuri depăşesc posibilitățile părinților, fiind vorba de 15.000 de euro, transmit jurnaliştii de la presasm.ro, care au publicat conturile în care oamenii de bine pot face donațiile pentru Mihăiţă. 

Iar lucrurile se mişcă rapid în favoarea copilaşului.

În urmă cu puţin timp, mama acestuia, Irina, a transmis pe Facebook că, "datorită efortului depus de toată lumea pentru strângerea banilor", a reuşit să obţină programarea la operaţie pe data de 16 ianuarie 2018, în Spania.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Mihăiţă are 3 anişori şi i s-a oprit inima de două ori. În somn. Părinţii micuţului fac un apel disperat pentru salvarea fiului lor