Antena Meniu Search
x

Mihăiță din Vaslui a ajuns la Urgențe, încercând să taie porcul. Animalul s-a răzbunat pe tânărul beat și furios, rănindu-l serios

Un localnic, Mihãitã Romascu, din satul Viisoara, a plecat la un prieten din sat pentru a ajuta la tãierea porcului de Crãciun.

Mihăiță din Vaslui a ajuns la Urgențe, după ce s-a luptat cu porcul, încercând să-l taie. Animalul s-a răzbunat pe tânărul beat și furios

Un localnic, Mihãitã Romascu, din satul Viisoara, a plecat la un prieten din sat pentru a ajuta la tãierea porcului de Crãciun. Mihãitã s-a apucat de băut cu gazda si cu un alt vecin, venit sã ajute și el la tãierea porcului.

Dupã ce s-au îmbãtat bine, s-au dus hotãrâti la cotetul porcului, decisi sã-i facă felul. Mihãitã s-a dat viteaz si a spus cã intrã el în cotetul porcului, pentru a-i pune sârmã în rât. 

Numai cã porcul a fost de altă părere și într-o clipã de neatentie din partea bãrbatului, l-a prins de mână, sectionându-i un deget. Fãrã sã-i pese de sângele care siroia, Mihãitã Romascu s-a rãzbunat pe porc, înjunghiindu-l de mai multe ori. 

Abia spre searã vãzând cã durerile sunt tot mai mari, a sunat la 112 si a chemat o ambulantã. 

Medicii de la Spitalul de Urgentã “Elena Beldiman” i-au amputat bãrbatului falanga de la mâna dreaptã, în timp ce sãtenii spun cã porcul s-a rãzbunat pentru durerile îndurate.

Conform documentelor medicale, bãrbatul a ajuns la UPU cu diagnosticul “plagã muscatã de porc”. 

„Pe data de 9 decembrie, orele 13.45, ambulanta a adus un pacient, M.R., de 39 de ani, din comuna Viisoara, muscat de porc, de mânã. A fost diagnosticat cu plagã muscatã index drept si amputatie falanga 3. A fost suturat bontul, i s-au acordat îngrijiri medicale, iar astãzi (luni, 11 decembrie, n.r.) a fost externat”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtor de cuvânt al spitalului bârlãdean. 

În Viisoara, oamenii râd pe la colturi de pãtania lui Mihãitã. “S-a rãzbunat porcul pe el. S-au îmbãtat si nu au stiut ce fac. Nu se mai respectã nicio traditie, nimic”, spune un bãtrân din sat, dând supãrat din cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mihăiță din Vaslui a ajuns la Urgențe, încercând să taie porcul. Animalul s-a răzbunat pe tânărul beat și furios, rănindu-l serios