Antena Meniu Search
x

Mii de oameni impresionați de Sergiu, tânărul care s-a dus pe cal la maternitatea din Iași, să își vadă fiul nou născut

Mii de oameni au fost impresionați de Sergiu, tânărul care s-a dus pe cal la maternitatea din Iași, să își vadă fiul nou născut. Povestea lui a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce inițial lumea a râs de el că a apărut călare în mijlocul orașului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.05.2020, 12:27

  • Sergiu are 22 de ani și a mers pe cal la maternitate, să își vadă fiul abia născut.
  • Acasă mai are două fetițe și spune că muncește pentru copii lui.

Mii de oameni au fost impresionați de Sergiu, tânărul care s-a dus pe cal la maternitatea din Iași, să își vadă fiul nou născut. Povestea lui a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce inițial lumea a râs de el că a apărut călare în mijlocul orașului.

Sergiu e un tânăr de 22 de ani din Iași care miercuri a aflat că soția lui a născut un băiețel. E deja tatăl a două fetițe și a vrut să meargă la maternitate, pentru a-i duce soției sale de mâncare și micuțului pamperși. Numai că nu a fost lăsat să ia tramvaiul, iar cu bicicleta a fost întros din drum de o patrulă de poliție.

Așa că s-a urcat pe cal, a luat la el declarația pe propria răspundere, completată legal, un vecin i-a dat o mască, și a plecat spre spital. Imagini cu el călare prin Iașiul pustiu au făcut vâlvă pe Facebook miercuri, dar comentariile era multe jignitoare, majoritatea îl luau în râs.

Joi însă, atunci când povestea lui s-a aflat și a devenit publică, Sergiu s-a transformat într-un simbol, în aceste vremuri grele în care întreaga lume se luptă cu pandemia de coronavirus.

Pe acelaşi subiect

 "Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face, muncesc cât pot.", a spus Sergiu.

Mii de oameni au reacționat la postările despre tânărul din Iași, iar comentariile lor sunt emoționante. 

" Minunat ! Sa traiasca bebelusul si sa fie sanatos si bine alaturi de parintii lui. Un adevarat om care- si iubeste familia !

Felicitari !", a scris Florin Ion, iar Raluca Ramona a adăugat: "Sanatate multa la bebe si mamica 😍🥰ce sa faca bietul om sa ajunga la sotie si copil .cu virusu asta e jale poata alta posibilitate nu a avut .Asa ca si.a luat calul si a plecat unde trebuie .Bravo Felicitari multa sanatate."

Carmen a comentat și ea: "Nu a avut de ales! Măcar lui i-a păsat de soție și de copil! Alții nici cu mașina nu se duc.. O dovadă de iubire în vremuri potrivnice.", "Felicitari , esti un tata adevarat grijuliu si iubitor ! Un exemplu de urmat ! Ma bucur ca mai exista si oameni ca el !", a fost alt comentariu, în vreme ce Ecaterina S., impresionată de situația materială a familiei lui Sergiu a scris: "Poate că am putea ajuta acest suflet curat, dați o adresă și să încercăm să ajutăm, merită această tânără familie."  

"Un bărbat ca în vremurile de demult, brav și curajos!! E un tată iubitor și responsabil, de neoprit în ciuda restricțiilor!! Sa fiți sănătoși sa va trăiască bebelușul și soția... Ca în filme!!!", a scris și Adela.

Pe pagina de Facebook Observator sunt mii de comentarii impresionante, oamenii fiind profund mișcați de gestul și de povestea lui Sergiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mii de oameni impresionați de Sergiu, tânărul care s-a dus pe cal la maternitatea din Iași, să își vadă fiul nou născut