Antena Meniu Search
x

Țara care a închis toate magazinele, după ce a decretat carantină totală de coronavirus

Carantina a fost decretată în mai multe țări ale lumii, inclusiv în România sunt restricții drastice. Însă în Mauritius s-au implementat măsuri cu adevărat radicale.

de Redactia Observator

la 27.03.2020, 08:41

Polițist în Mauritius în perioada restricțiilor de coronavirus
Mauyritius e în carantină totală de coronavirus - Profimedia Images
  • Măsura e valabilă până la 31 martie.
  • Circulația e restricționată.

Carantina a fost decretată în mai multe țări ale lumii, inclusiv în România sunt restricții drastice. Însă în Mauritius s-au implementat măsuri cu adevărat radicale.

Guvernul țării a decretat carantină totală, circulația persoanelor fiind restricționată, iar toate magazinele au fost închise, insclusiv supermarketuri și altele care vindeau alimente.

Într-un comunicat, guvernul a explicat și motivul impunerii acestor măsuri dure, luate la începutul acestei săptămâni, pe 23 martie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Măsura este valabilă până pe 31 martie. În Mauritius au fost confirmate peste 80 de cazuri de coronavirus, însă nu s-a înregistrat niciun deces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Țara care a închis toate magazinele, după ce a decretat carantină totală de coronavirus