Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Miki, tânărul criminal feroce din Alba, condamnat pe viață, după ce a ucis o femeie ca să-și serbeze ziua de naștere

Pușcărie pe viață pentru Miki Mădălin Lupu, autorul crimei de la Partoș. Tribunalul Alba a anunțat astăzi sentința.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 18:23

Pușcărie pe viață pentru Miki Mădălin Lupu, autorul crimei de la Partoș. Tribunalul Alba a anunțat astăzi sentința.

Astfel, în data de 20 martie 2017, la Tribunalul Alba, a fost pronunțată, în ședință publică,  sentința penală în dosarul prin care a fost condamnat inculpatul L.M.M.

Miki Mădălin Lupu a primit pedeapsa detențiunii pe viață și 5 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor, pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată.

Articolul continuă după reclamă
Miki, tânărul criminal feroce din Alba, condamnat pe viață

De asemenea, prin hotărârea pronunțată de Tribunalul Alba, inculpatul a fost obligat să plătească părții civile suma de 250.000 de lei cu titlu daune morale.

Mădălin Miki Lupu, un recidivist de 24 de ani, este autorul crimei din cartierul Partoș din Alba Iulia. Bărbatul a fost prins de oamenii legii după ce a ucis o bătrână ca să-și serbeze ziua.

Florica V. locuia singură. Femeia a mers seara la o vecină, iar când s-a întors acasă l-a găsit în locuință pe Mădălin Miki Lupu. Individul a scotocit prin toată casa pentru a găsi bani să-și sărbătorească ziua de naștere. 

Pentru că n-a găsit destui bani, tânărul a lovit-o și a înjunghiat-o mortal pe femeie, dar și pe fiul acesteia, care îl surprinsese asupra faptului, apoi a fugit. Vecinii au fost alertați de țipetele femeii, au chemat o ambulanță dar din păcate bătrâna și-a dat ultima suflare. Fiul femeii a fost transportat in stare grava la spital, dar a supravietuit.

Hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare . Competența de soluționare a apelului revine Curții de Apel Alba Iulia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Miki, tânărul criminal feroce din Alba, condamnat pe viață, după ce a ucis o femeie ca să-și serbeze ziua de naștere