Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un miliardar a murit încercând să-şi facă selfie cu o minunată privelişte

Miliardarul chinez Wang Jian, cel care a înfiinţat compania aeriană Hainan Airlines, a murit în timp ce încerca să-şi facă un selfie. Tragicul incident a avut loc  în pitorescul sat Bonnieux, din sud estul Franţei.

de Redactia Observator

la 04.07.2018 , 20:51

Miliardarul chinez Wang Jian, cel care a înfiinţat compania aeriană Hainan Airlines, a murit în timp ce încerca să-şi facă un selfie.

Tragicul incident a avut loc  în pitorescul sat Bonnieux, din sud estul Franţei.

„Se urcase pe un parapet înalt, pentru a face o fotografie, şi a căzut”, au afirmat  jandarmii francezi, adăugând că pompierii locali au încercat să îl reanimeze pe magnatul chinez însă nu au avut succes în acest demers.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Wang Jian a sperat să surprindă spectaculoasa panorama locală aşa că a vrut să se urce pe un zid. Şi-a luat însă un elan prea mare şi a căzut de la o înălţime de 10 metri.

Wang Jian era în Franţa într-o călătorie de afaceri. Averea magnatului chinez a fost estimată de revista Forbes la 1,7 miliarde de dolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un miliardar a murit încercând să-şi facă selfie cu o minunată privelişte