Antena Meniu Search
x

Milionarul Dan Nicorescu, jefuit în cea mai păzită zonă a Capitalei

Milionarul Dan Nicorescu, a fost tâlhărit în propria casă. Iubita lui a fost cea care a sunat la Poliţie după ce se pare că l-ar fi găsit pe omul de afaceri încătuşat în locuinţa de 4 milioane de euro.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 20.10.2020, 20:40

Vezi și
  • Hoţii au reuşit să plece cu bijuterii, bani şi un ceas de valoare.
  • Singurele pe care le-au avut la îndemână înainte de a o lua la fugă.

Se pare că hoţii au pătruns în locuinţa aflată pe şoseaua Nordului, adică una dintre cele mai scumpe şi păzite zone din Capitală, în timp ce omul de afaceri dormea.

Potrivit surselor, Dan Nicorescu s-a trezit însă şi a dat nas în nas cu hoţii, care în urma unei altercaţii ar fi reuşit chiar să îl încătuşeze pe bărbat, după care au fugit din locuinţă. Astăzi, la prânz, bărbatul a fost găsit de iubită în casă.

Tot ea a fost şi cea care a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii, pompierii, o ambulanță și o echipă de descarcerare. În prezent, se fac cercetări pentru a stabili situaţia de fapt şi de drept. 

Despre Dan Nicorescu trebuie să ştiţi că este cunoscut în oraş, mai ales datorită maşinilor pe care le deţine, unele dintre cele mai scumpe din lume şi cu care nu ezită să se afişeze de fiecare dată.

În vârstă de 53 de ani, deşi nu figurează în topurile de specialitate, se pare că ar deţine o avere de circa 1 miliard de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Milionarul Dan Nicorescu, jefuit în cea mai păzită zonă a Capitalei