Antena Meniu Search
x

Video Două fetiţe de opt şi zece ani, abuzate de un militar de la ISU Dobrogea. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Un militar de la ISU Doborogea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru corupere şi agresiune sexuală asupra minorilor. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 30.05.2021, 19:29

Vezi și

„Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu 28.05.2021 până la 26.06.2021 inclusiv, a inculpatului plt. adj.(…) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor”, se arată în decizia Tribunalului București.

Corupere şi agresiune sexuală

Două fetiţe de opt şi zece ani, abuzate de un individ care ar fi trebuit să le apere. Un paramedic SMURD, care lucrează de 14 ani la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, a fost arestat pentru pornografie infantilă şi agresiune sexuală. Surse apropiate anchetei spun că cele două fete sunt prietenele fiicei sale vitrege. 

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: "Bărbatul este angajat la ISU Dobrogea din Constanţa încă din anul 2007. Până acum nu a avut niciodată abateri de natură profesională".

Pe acelaşi subiect

Bărbatul are în jur de 40 de ani şi a fost încadrat la ISU Constanţa ca şofer şi comandant de echipaj SMURD. 

Corina Matlinschi, reporter Observator: "Apropiaţi ai paramedicul îl descriu ca fiind retras şi petrecea mult timp pe telefon. Surse apropiate anchetei spun că acesta ar fi avut comportament indecent faţă de prietenele fiicei sale vitrege, când acestea veneau în vizită. E vorba de două fetiţe cu vârsta de 8 şi 10 ani".

ISU Constanţa a decis suspendarea paramedicului timp de 30 de zile.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța nu admite și nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituția noastră pune accent pe moralitate, disciplină și respect față de oameni. La nivelul Inspectoratului s-a luat măsură suspendării raporturilor de muncă ale acestuia pentru 30 de zile, iar ulterior se va decide mai departe”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două fetiţe de opt şi zece ani, abuzate de un militar de la ISU Dobrogea. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile