Antena Meniu Search
x

Scene cumplite pe Balta Nucet! Un tânăr militar a murit după ce s-a electrocutat la pescuit. Eugen a atins cu firul lansetei linia de înaltă tensiune (Video)

Tragedie pe Balta Nucet, în Dâmboviţa, în această dimineaţă. Un tânăr militar, angajat al Forţelor Aeriene Române, a avut parte de un sfârşit cumplit în timpul unei partide de pescuit.

Tragedie pe Balta Nucet, în Dâmboviţa, în această dimineaţă. Un tânăr militar, în vârstă de 26 de ani, angajat al Forţelor Aeriene Române, a avut parte de un sfârşit cumplit în timpul unei partide de pescuit.

Eugen Sinescu a murit electrocutat, după ce firul lansetei sale a făcut arc electric cu linia de înaltă tensiune care trece pe lângă Balta Nucet. 

"L-am văzut când a căzut. A ţipat. A strigat "aoleu, m-a curentat" şi a căzut. Probabil nu şi-a dat seama de fire. Păcat de el că era tânăr", a declarat un pescar, martor al tragediei.

Oamenii de pe baltă spun că au chemat imediat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru băiat decât să constate decesul.

GALERIE FOTO: Scene cumplite pe Balta Nucet! Un tânăr militar a murit după ce s-a electrocutat la pescuit. Eugen a atins cu firul lanseteilinia de înaltă tensiune

Potrivit profilului său de Facebook, Eugen era din Moreni şi lucra la Forţele Aeriene Române. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Scene cumplite pe Balta Nucet! Un tânăr militar a murit după ce s-a electrocutat la pescuit. Eugen a atins cu firul lansetei linia de înaltă tensiune (Video)