Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un militar a murit după ce s-ar fi prăbuşit în gol de la etajul 5, în Buzău

Tragedie în Buzău. Un tânăr militar în vârstă de 36 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii. 

de Veronica Micu

la 02.03.2020 , 15:06

Tânărul militar găsit mort la Buzău urma să se căsătorească Un militar a murit pe loc, după ce s-ar fi prăbuşit în gol de la etajul 5, în Buzău - Observator.tv

Tragedie în Buzău. Un tânăr militar în vârstă de 36 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii. 

Din primele informaţii, tânărul era angajat al MApN, arma Poliţie Militară.

Surse din cadrul anchetei susţin că bărbatul s-ar fi aruncat de la o înălţime de aproximativ 20 de metri.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Purtatorul de cuvânt al IPJ Buzau, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a declarat că Poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un militar a murit după ce s-ar fi prăbuşit în gol de la etajul 5, în Buzău