Antena Meniu Search
x

Militarii americani de la Cincu au dat piept cu țânțarii românești: ”Sunt așa de mulți”

Militarii americani care participă la aplicația militară Saber Guardian de la Cincu au avut surpriza de a face cunoștință cu țânțarii românești. Iar unii s-au ales cu multe înțepături.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 19.06.2019, 20:37

Soldați români și soldați americani la Cincu
Militari americani și români surprinși pe 16 iunie 2019 în cadrul aplicațiilor militare care au loc la Cincu - dvids

Militarii americani care participă la aplicația militară Saber Guardian de la Cincu au avut surpriza de a face cunoștință cu țânțarii românești. Iar unii s-au ales cu multe înțepături.

Soldații americani ai Regimentului 2 Cavalerie din Armata a 2-a, supranumiți și Dragonii, au participat la un exercițiu împreună cu militarii români, la Cincu. Potrivit Stars and Stripes însă, americanii au înfruntat și căldura de peste 30 de grade, umiditatea ridicată și... țânțarii

Sergentul Mark Mcalvain a dezvăluit că a fost mușcat pe față de cel puțin 20 de țânțari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Saber Guardian, militarii americani și români au simulat un scenariu în care forțe inamice puternic înarmate încearcă să taie comunicațiile NATO din zona Mării Negre, iar trupele aliate trebuie să acționeze rapid pentru a apăra regiunea și a preveni un atac.

Astfel, ”dragonii” americani au avut rolul de apărători, iar românii, echipați cu transportoare BTR-80 au jucat rolul adversarilor. Cu ajutorul vehiculelor blindate Stryker, care au o putere de foc mai mare, americanii au reușit să mențină poziția și să respingă atacul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Militarii americani de la Cincu au dat piept cu țânțarii românești: ”Sunt așa de mulți”