Meniu
Search
x

Galerie foto Mini Cooper făcut praf după ce a intrat într-un taxi care transporta clienţi, în Galaţi. 5 victime încarcerate, transportate la spital în stare critică

Cinci persoane au ajuns la spital în stare critică, după un accident teribil produs pe centura municipiului Galaţi. Cele două autoturisme implicate au fost distruse în proporţie de 90%.

De Redactia Observator la 10.10.2021, 10:06
  • Mini Cooper făcut praf după ce s-a izbit de un taxi care transporta clienţi, în Galaţi. 5 victime încarcerate, transportate la spital în stare critică

Cinci persoane au fost grav rănite într un accident produs duminică dimineaţă, pe centura municipiului Galaţi, între două autoturisme, unul fiind un taxi care transporta clienţi. Toate cele 5 victime au fost transportate cu salvările, în stare critică, la spitale din Galaţi. Potrivit ISU Galaţi, accidentul a avut loc pe Drumul de Centură, în jurul orei 2.00 dimineaţa. 

Ambele maşini au fost avariate în proporţie de 90%

"Echipaje specializate de prim-ajutor si descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Galaţi, au fost solicitate in zona "Depozitelor" pentru a interveni în urma unui accident dintre două autoturisme: un taxi marca Skoda cu trei victime încarcerate, si un Mini Cooper cu două victime, toate încarcerate" au transmis reprezentanţii ISU Galaţi, potrivit news.ro.

Pompierii au acordat primul-ajutor și au reuşit descarcerarea tuturor persoanelor implicate în accident, astfel: cele două victime din Mini Cooper-ul care a lovit Skoda, şi anume șoferul de 35 de ani cu politraumatisme și femeia de 25 de a ani cu şoc hemoragic, fractură de femur și traumatism cranio-cerebral, au fost preluate de ambulanțele SAJ și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Galaţi.

Cele trei victime din autoturismul Skoda răsturnat, şoferul și un cuplu cu vârste de 55 și 60 de ani, au suferit multiple traumatisme şi au fost preluate de ambulanţele SMURD şi SAJ şi transportate la aceeaşi unitate spitalicească pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Ambele autoturisme au fost avariate în proporţie de 90%.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mini Cooper făcut praf după ce a intrat într-un taxi care transporta clienţi, în Galaţi. 5 victime încarcerate, transportate la spital în stare critică