Antena Meniu Search
x

Ministerul Justiţiei, atacat de protestatari cu ketchup (Video)

Un nou protest la Ministerul Justiţiei. Şapte persoane au fost conduse la secţia de poliţie după ce au aruncat cu pietre şi ketchup în instituţie.

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 21:08

Vezi și

Un nou protest la Ministerul Justiţiei. Şapte persoane au fost conduse la secţia de poliţie după ce au aruncat cu pietre şi ketchup în instituţie. Întreg incidentul a fost filmat de către cei care au iniţiat forma de protest, de altfel lideri ai Rezist, care au transmis totul live, chiar şi din duba Jandarmeriei după ce au fost ridicaţi de forţele de ordine. Scandalul s-a mutat apoi la secţia de poliţie unde aceştia au fost audiaţi.

Grupul de manifestanţi s-a strâns în timpul şedinţei în care erau discutate mai multe modificări la Legile Justiţiei. Nemulţumiţi de discuţiile politice au ales să îşi exprime furia printr-un astfel de gest. De altfel, nu este prima dată când clădirea ministerului condus de Tudorel Toader a fost ţinta nemulţumirilor celor care ieşit în Piaţa Victoriei.

După 4 ore de audieri, toţi au fost lăsaţi liberi, însă au fost aplicate amenzi în valoare de 2 mii de lei pentru tulburarea ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ministerul Justiţiei, atacat de protestatari cu ketchup (Video)