Antena Meniu Search
x

Noul ministru de Interne, apel pentru poliţiştii rutieri: 'Să nu se mai ascundă'

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a lansat un apel pentru poliţiştii rutieri, la numai câteva zile de la preluarea mandatului şi le-a recomandat 'să nu se mai ascundă'.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 07.11.2019, 15:31

Marcel Vela, noul ministru de Interne, apel pentru poliţiştii rutieri
Marcel Vela, noul ministru de Interne, apel pentru poliţiştii rutieri - Inquam Photos / Octav Ganea

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a lansat un apel pentru poliţiştii rutieri, la numai câteva zile de la preluarea mandatului şi le-a recomandat 'să nu se mai ascundă'.

Vela a făcut referire la modalitatea de poziţionare a autospecialelor dotate cu aparat radar pe care poliţiştii rutieri le folosesc pentru a-i prinde pe şoferii vitezomani.

"Rog Poliţia Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde şoferi, pietoni, să fie la vedere, oamenii să ne vadă acolo în teren prezenţi, să prevenim contravenţiile, nu să acţionăm după ce ele au avut loc şi cel mai grav dacă au avut loc, au avut şi consecinţe dramatice.

Trebuie să rebranduim Poliţia, Jandarmeria, Ministerul Afacerilor Interne, pentru că aşa cum am spus îmi doresc din tot sufletul în acest mandat, într-un guvern de tranziţie până la următoarele alegeri ca să punem pe roate o nouă abordare astfel încât românii să aprecieze o structură de elită, veche, cu tradiţie care a făcut jertfe pentru ţară, care s-a implicat întotdeauna să salveze oamenii, să le asigura siguranţa lor, a bunurilor lor", a explicat noul ministru de Interne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Noul ministru de Interne, apel pentru poliţiştii rutieri: 'Să nu se mai ascundă'