Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A apărut Larisa, copila de 14 ani dată dispărută de 2 zile. Părinţii, în pragul infarctului când le-au spus poliţiştii unde fusese

Larisa Cicoare, o copilă de 14 ani, a fost căutată cu disperare de familie, după ce a dispărut subit de acasă. Toţi cunoscuţii au intrat în panică.

de Redactia Observator

la 07.03.2018 , 15:50

A apărut Larisa, copila de 14 ani dată dispărută de 2 zile. Părinţii, în pragul infarctului când le-au spus poliţiştii unde fusese

Larisa Cicoare, o copilă de 14 ani, a fost căutată cu disperare de familie, după ce a dispărut subit de acasă. Toţi cunoscuţii au intrat în panică şi s-a anunţat poliţia.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Postului de poliţie Stoileşti au efectuat imediat investigaţii în cazul dispariţiei de la domiciliu, din municipiul Timişoara, a minorei.

Efective importante au fost alocate căutării minorei, toată lumea participând la acţiunie de căutare. După 2 zile de panică, Larisa a fost depistată de oamenii legii, motivul pentru care fugise de acasă lăsând pe toată lumea cu gura căscată.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit poliţiştilor, copila de 14 ani a fost timp de 2 zile oaspetele iubitul ei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, dintr-un sat învecinat, pe care abia îl cunoscuse pe internet.

"Din verificări a reieşit că fata a plecat de bunăvoie de acasă, în urma unor neînţelegeri cu părinţii, deplasându-se la domiciliul unui tânăr de 25 de ani, din comuna Stoileşti, judeţul Vâlcea, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare", precizează poliţiştii.

Poliţiştii fac verificări în legătură cu evenimentele care s-au desfăşurat la locuinţa tânărului, având în vedere că fata e minoră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » A apărut Larisa, copila de 14 ani dată dispărută de 2 zile. Părinţii, în pragul infarctului când le-au spus poliţiştii unde fusese