Antena Meniu Search
x

Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit. Vecinii au sunat la salvare

La un pas de tragedie. O femeie din Timişoara s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia, însă a supravieţuit. Vecinii au văzut-o şi au sunat imediat la salvare. Ea a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 15:46

Poliţiştii din Timişoara au fost solicitaţi să intervină, după ce locatarii unui bloc au observat trupul unei femei pe acoperişul de la intrarea în scara imobilului. Aceasta s-a aruncat de la etajul 10 şi a supravieţuit. Ea a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal.

”La data de 7 iunie 2023, în jurul orei 11:52, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, pe acoperişul de la intrarea în scara unui bloc, situat pe Calea Şagului din municipiul Timişoara, s-ar afla o femeie căzută. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informaţii rezultând faptul că o femeie în vârstă de 53 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului”, a transmis IPJ Timiş, potrivit News.

Femeia a fost transportată la spital. Potrivit procedurilor, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit. Vecinii au sunat la salvare