Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mirela Vaida cedează şi îzbucneşte în plâns în faţa a şase copilaşi îngropaţi în foamete şi sărăcie: "Afară este frig și tu ești încălțată cu săndăluțe..." (VIDEO)

Momentul foarte emoționant a avut loc în emisiunea Mirelei Vaida, Acces Direct, atunci când prezentatoarea și-a recunoscut slăbiciunea.

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 11:26

Șase copilași cu ochii albaștri se luptă cu foamea şi cu sărăcia lucie. Alte trei surori s-au măritat ca să scape de chinul de acasă. Tatăl lor munceşte pe brânci să le pună un codru pe pâine pe masă, însă uneori nu reuşeşte! Mama frăţiorilor s-a stins după o luptă grea cu cancerul. 

Momentul foarte emoționant a avut loc în emisiunea Mirelei Vaida, Acces Direct, atunci când prezentatoarea și-a recunoscut slăbiciunea și i-a spus fetiței cu care stătea de vorbă că are foarte multe lucruri de care se plânge, încercând să afle cum, la o vârstă așa de fragedă, este atât de puternică. Mirela n-a mai apucat să-și ducă întrebarea până la capăt, izbucnind în plâns.

"În primul rând vreau să-ți spun că mă bucur că te cunosc, pentru că tu mă faci să înțeleg, ca noi, oamenii care avem totul, nu știm decât să ne plângem și să-l mâniem pe Dumnezeu. Că e greu cu un copil, că e greu cu doi. Eu, care am acasă pamperși, am frigiderul plin și am mașină de spălat și am căldură și tot mă plâng că mi se pare greu. Uite, mă uit în ochii tăi albaștri și...tu cum nu te plângi? Ai venit în săndăluțe și se va face foarte frig afară. Iar tu ești în săndăluțe", a spus Mirela Vaida, după care a început să plângă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Mirela Vaida cedează şi îzbucneşte în plâns în faţa a şase copilaşi îngropaţi în foamete şi sărăcie: "Afară este frig și tu ești încălțată cu săndăluțe..." (VIDEO)