Antena Meniu Search
x

Misiune dramatică în Maramureş: peste 20 de persoane blocate de furtună în telescaun la Șuior, inclusiv copii

Mai multe persoane, între care un bebeluş de trei luni cu hipotermie şi un copil de 4 ani au fost evacuaţi de pompieri după ce au rămas blocaţi în telescaun în staţiunea maramureşeană Suior.

O operațiune dramatică de salvare a fost declanșată în Maramureș, după ce peste 20 de persoane au rămas blocate în telescaunul din stațiunea Șuior. Între cei blocați s-au aflat mai mulți copii, dar fi o femeie gravidă.

O femeie însărcinată care se afla în telescaunul blocat din cauza furtunii din staţiunea Şuior ( Munţii Gutâi) a fost transportată pentru îngrijiri medicale la SJU Baia Mare, a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului- judeţul Maramureş, Dan Bucă. 

"Persoana însărcinată aflată în telescaunul blocat din staţiunea montană Şuior a fost coborâtă de pe munte şi transportată în stare stabilă la SJU Baia Mare", a spus Dan Bucă. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit acestuia, în telescaunul blocat de furtună se aflau 23 de persoane, toate au fost aduse la sol în condiţii de siguranţă şi preluate de echipaje ale Ambulanţei Maramureş, SMURD sprijiniţi de pompierii ISU Maramureş, Salvamont şi Jandarmeria montană. 

În urma intervenţiei, pompierii au coborât și un bebeluş de 3 luni cu hipotermie şi un copil de 4 ani. Momentul salvării bebelușului a fost filmat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Starea de sănătate a turiştilor coborâţi din telescaun este bună", a mai spus Dan Bucă. 

Sursa: News.ro, Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Misiune dramatică în Maramureş: peste 20 de persoane blocate de furtună în telescaun la Șuior, inclusiv copii