Antena Meniu Search
x

Video Mister în jurul celor doi bărbați dispăruți în mare. Până acum nimeni nu le-a reclamat lipsa

Căutările au fost reluate în această dimineaţă, în Năvodari. Zeci de scafandri încearcă să-i găsească pe cei doi dispăruţi. A fost adus din nou şi un elicopter pentru a survola zona. Până acum nimeni nu a reclamat la poliţie dispariţia celor doi bărbaţi. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.05.2023, 13:52

Vezi și

Pompierii constănțeni au reluat, marți dimineață, căutările celor doi bărbați dispăruți în mare, în zona Mamaia-Sat. 29 de scafandri cercetează zona începând de la ora 8.15. Vor continua să facă asta până când vor fi siguri că nu există victime. 

Mister în jurul celor doi bărbați dispăruți în valuri

Salvatorii adună informații de la martorii de pe mal, dar și de la scafandrii care merg în larg și se scufundă pentru a căuta posibilele victime. Și din aer sunt căutate indicii că atât ieri, cât și astăzi elicopterul SMURD a fost prezent și a survolat zona. 

Steagul roșu este arborat, asta înseamnă scăldatul interzis. Chiar și așa sunt mulți care au ignorat sfaturile și recomandările salvamarilor de a nu intra. De cealaltă parte, IPJ Constanța spune că până acum nimeni nu a anunțat dispariția cuiva în mod oficial. 

Două persoane au fost văzute intrând în apă luni şi nu ar mai fi ieşit la mal. Alerta s-a dat în jurul orei 16.00, iar pompierii s-au mobilizat imediat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mister în jurul celor doi bărbați dispăruți în mare. Până acum nimeni nu le-a reclamat lipsa