Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mister în jurul morţii copilului de opt ani, care a murit în timpul unei ore de înot, în Bihor. Băiatul a făcut un atac de panică înainte de a leşina

Tragedie cu multe semne de întrebare într-o localitate bihoreană. Un copil de doar 8 ani a murit, în timpul unui curs de înot, chiar sub ochii instructorului. Băiatul s-a speriat şi i s-a făcut brusc rău, în timp ce era în apă. A leşinat la scurt timp după ce a fost scos din bazin şi dus la tatăl lui.  Cauza decesului este încă neclară. 

de Iulia Pop

la 20.08.2024 , 13:39

Corpul băiatului ar fi fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei şi aşa se va stabili cauza exactă a decesului. Instructorul de înot povesteşte că îşi ţinea cursul alături de 10 copii, într-un bazin a cărui adâncime nu depăşeşte 1.60 adâncime.

A făcut un atac de panică

Cu toţii aveau plute şi exersau bătaia apei cu picioarele, însă la un moment dat, copilul de opt ani s-a panicat şi a început să strige disperat. Pentru că instructorul se afla la nici 2 metri distanţă de el l-a scos imediat din bazin şi l-a predat părintelui care asista la curs. Însă, în câteva clipe, copilul a leşinat. Manevrele de resuscitare au fost începute de instructorul de înot şi continuate apoi de echipepe de salvatori wsoite de urgenţă la faţa locului, dar în zadar.

Vezi și

Băiatul a murit. Familia chiar adusese adeverinţă că este apt de efort fizic şi că nu figurează cu boli cronice, dar tatăl i-a mai povestit antrenorului că în trecut acesta a mai avut un atac de panică foarte puternic în momentul în care a căzut de pe biclicletă, dar atunci şi-a revenit. Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal dewschis pentru ucidere din culpă. Cazul a fost preluat şi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Mister în jurul morţii copilului de opt ani, care a murit în timpul unei ore de înot, în Bihor. Băiatul a făcut un atac de panică înainte de a leşina