Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "L-am luat în braţe, părintele striga de pe margine: Filip, Filip". Un copil de 8 ani a murit sub ochii tatălui său, în timpul unui curs de înot

Tragedie cu multe semne de întrebare într-o localitate bihoreană. Un copil de doar 8 ani a murit în timpul unui curs de înot cu instructor privat.

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 08:43

În timp ce se afla în bazin, micuţul s-a speriat şi i s-a făcut brusc rău. Acesta a fost scos din apă imediat, însă la scurt timp a leşinat. Atât tatăl copilului cât şi instructorul de înot au încercat să-l resusciteze, în zadar însă. Nici salvatorii nu au reuşit să-l mai readucă la viaţă.  

"L-am luat în braţe, părintele striga de pe margine: Filip, Filip! L-am luat, am făcut doar o întoarcere şi i-am dat copilul în braţe. Perfect, panicat, dar striga. Am început manevrele de resuscitare, dându-mi seama după simptomatologia pe care o avea că era o problemă", a declarat instructorul.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Declinul demografic se accentuează. Este necesară intervenţia statului pentru stimularea creşterii natalităţii?
Observator » Evenimente » "L-am luat în braţe, părintele striga de pe margine: Filip, Filip". Un copil de 8 ani a murit sub ochii tatălui său, în timpul unui curs de înot