Antena Meniu Search
x

Video Mister în jurul unei bubuituri puternice auzită în Galaţi puţin după ora 22:00. Nimeni nu ştie s-a întâmplat de fapt

Mister în jurul unei bubuituri foarte puternice care a fost auzită în jurul orei 22:00 în tot Galaţiul. Deşi au trecut ore de atunci, autorităţile nu au găsit nicio explicaţie pentru ce s-a întâmplat. 

de Adrian Obreja

la 03.11.2023, 12:46

Mister în jurul unei bubuituri puternice auzită în Galaţi puţin după ora 22.00. Nimeni nu ştie s-a întâmplat de fapt

Gălăţenii au trecut prin clipe de panică, joi seara, când au auzit zgomotul violent care a răsunat în tot oraşul, în jurul orei 22:15. Imediat au început să scrie pe reţelele de socializare încercând să afle ce s-a întâmplat. 

Mister în jurul unei bubuituri puternice 

Unii spun că ar fi avut loc un accident tehnologic în combinatul din oraş, în zona singurului furnal funcţional, unde bubuitura s-a auzit cel mai tare, însă reprezentanţii Combinatului spun că nu a fost de la ei. De cealaltă parte, nici ISU și IPJ nu știu nimic, pentru că nu a fost niciun apel la 112. 

La momentul bubuiturii, nu s-ar fi desfăşurat nici exerciţii la poligonul militar din apropiere, deci şi această variantă este exclusă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mister în jurul unei bubuituri puternice auzită în Galaţi puţin după ora 22:00. Nimeni nu ştie s-a întâmplat de fapt