Antena Meniu Search
x

Caz misterios în Vaslui: un tată şi fiul său au fost găsiţi morţi în propria casă

Tragedie în prima zi de Paşte într-o familie din judeţul Vaslui. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi fără suflare în locuinţele lor din satul Trestiana.

Vezi și

Tragedie în prima zi de Paşte într-o familie din judeţul Vaslui. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost găsiţi fără suflare în locuinţele lor din satul Trestiana. Chiar fiica bătrânului, ce venise să le aducă de mâncare, a dat alarma.

Liniştea localnicilor din Trestina a fost zguduită de vestea că cei doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi în casă. Pe bătrân îl ştiau bolnav, însă fiul acestuia, spun vecinii, nu avea nicio afecţiune medicală. Chiar fiica bătrânului le-a descoperit trupurile fără suflare. Femeia intrase în panică după ce, timp de două zile, nici fratele şi nici tatăl ei nu mai dăduseră niciun semn de viaţă. 

Nimeni nu îşi explică acum ce s-a putut întâmpla. Dubla tragedie ridică multe semne de întrebare. 

Imediat ce s-a dat alarma la 112, la locul tragediei au ajuns poliţiştii dar şi medicii de la ambulanţă. 

Potrivit autorităţilor, faptul că cei doi au fost găsiţi în corpuri de clădire diferite exclude o posibilă intoxicaţie cu monoxid de carbon. Criminaliştii au ridicat mai multe probe în încercarea de a elucida ce s-a întâmplat, iar trupurile fără viaţă au fost transportate la medicină legală pentru necropsie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Caz misterios în Vaslui: un tată şi fiul său au fost găsiţi morţi în propria casă