Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Misterul cadavrului din geamantan, din Vaslui, a fost dezlegat. Suspectul principal a declarat că a ucis victima după ce l-ar fi prins cu iubita lui

Misterul cadavrului găsit într-o valiză, sub pod, într-un sat din Vaslui, a fost dezlegat. Un triunghi amoros a dus la sfârşitul tragic al bărbatului de 36 de ani. Suspectul principal l-ar fi prins pe acesta cu iubita lui în casă. Le-a spus anchetatorilor că şi-a pierdut cumpătul, l-a ucis, apoi s-a gândit să scape de cadavru şi l-a înghesuit într-un geamantan.

de Redactia Observator

la 17.07.2024 , 19:42

După ce a aruncat trolerul, a fugit cu partenera lui la Braşov, acolo unde de altfel au şi fost prinşi de poliţişti seara trecută. Individul a ajuns după gratii, în timp ce iubita lui este în libertate, sub control judiciar, pentru că ar fi fost complice doar la transportul victimei.

Cei doi, prinşi în Braşov

O femeie în vârstă de 27 de ani și concubinul ei, în vârstă de 32 de ani, acuzați că au ucis un bărbat de 36 de ani, apoi i-au ascuns cadavrul într-un geamantan, abandonat pe marginea drumului din Pungești, județul Vaslui, au fost prinși în Brașov, marți noaptea.

Vezi și

Marți noaptea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui și a Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au fost depistate în municipiul Brașov, două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani și femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungești, județul Vaslui, concubini. Aceștia sunt bănuiți că ar fi fost implicați în decesul bărbatului în vârstă de 36 de ani, din comuna Oncești, județul Bacău.

Cele două persoane se sustrăgeau urmăririi penale, iar pe numele acestora erau emise mandate de aducere. Cei doi au fost puși sub acuzare după ce, luni noaptea, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din Pungești, județul Vaslui, că în vecinătatea unui drum sătesc din Pungești, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interior caruia se află cadavrul unui bărbat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Misterul cadavrului din geamantan, din Vaslui, a fost dezlegat. Suspectul principal a declarat că a ucis victima după ce l-ar fi prins cu iubita lui