Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis

Descoperire macabră într-un geamantan abandonat de câteva zile la marginea unui sat din Vaslui. În interiorul valizei un sătean a găsit cadavrul unui bărbat. Poliţia trebuie să dezlege acum misterul acestei morţi stranii, iar doi suspecţi au fost duşi deja la audieri.

de Angela Bertea

la 16.07.2024 , 13:17

Ancheta este în plină desfăşurare. Anchetatorii fac cercetări în continuare şi există un cerc de suspecţi, care dau declaraţii. Din ce ştim până acum, unul dintre suspecţi are antecedente penale. Cât despre victimă, aceasta nu a fost identificată până acum, însă se pare că, din primele informaţii, e vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie, surprinse de camere

Anchetatorii au împânzit zona, au ridicat probe de la faţa locului, au fost ridicate inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere din împrejurimi. Se pare că acestea au surprins momente-cheie, care vor ajuta în achetă, inclusiv momentul în care valiza era cărată.

Vezi și

Cadavrul a fost preluat de către poliţişti şi transportat la Medicina Legală pentru necropsie. Se aşteaptă rezultatele, care vor conduce spre aflarea adevărului. Descoperirea a fost făcută de un localnic.

Valiza a fost văzută în zonă de câteva zile, însă mirosul înţepător a fost cel care a dat de bănuit. Astfel, au fost alertate autorităţile. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror, iar în cauză a fost deschis un dosar pentru omor deosebit de grav

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Începe Litoralul pentru toți. Plănuiți să mergeți la mare în septembrie?
Observator » Evenimente » Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis