Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Am zis că e un câine mort. Vino că miroase urât rău, e om". Suspecții crimei din Vaslui au fost prinși. Un martor a găsit cadavrul îndesat în valiză

Suspecţii principali în cazul crimei înfiorătoare din Vaslui au fost prinşi la Braşov. Este vorba de un bărbat şi o femeie, concubini, şi sunt acuzaţi că ar fi omorât un bărbat de 36 de ani, l-au băgat într-o valiză şi l-au abandonat sub un pod. Încă nu se cunosc motivele atacului, însă cert este că cei doi au fugit din comună la scurt timp după ce camerele de supraveghere i-au surprins cum duc un troler pe străzile din localitate, la adăpostul nopţii. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 17.07.2024 , 08:22

Un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 27 de ani sunt principalii suspecţi în urma crimei înfiorătoare din Pungeşti, Vaslui. Cuplul a fost prins la aproape 250 de kilometri distanţă, în Braşov, şi nu s-a opus reţinerii. Camerele de supraveghere i-ar fi surprins sâmbătă seara când târau un geamantan prin comună. Suspecţii căutau, cel mai probabil, un loc ferit să ascundă cadavrul.

"Am auzit pe stradă cum ar fi târâit ceva de plastic. Hârş, hârşc. Mă, ce se aude pe stradă? S-a văzut în lung cum îl căra. Ceva de genul, aşa. Se vede trolerul. La 22 şi 7 minute a fost aici, 22 şi 10 a ajuns acolo", spune un martor.

Un martor a găsit cadavrul îndesat în geamantan

Vezi și

Ucigaşii au abandonat valiza la marginea satului, lângă un pod, într-o zonă cu multă vegetaţie. Au acoperit totul cu buruieni şi timp de două zile nimeni nu a bănuit că acolo e ascuns un cadavru. Un localnic a descoperit în cele din urmă trupul neînsufleţit.

Pe acelaşi subiect

"M-a sunat un prieten. Băi, vino că miroase urât rău de tot! Unde? Pe râpă. l-am tras o dată şi încă o dată. Mă, ce e? Şi îi spun că e om. Am zis că poate e un câine mort, o găină. Şi am văzut genunchiul îngrămădit acolo", povestește cel care a descoperit cadavrul.

Bărbatul a sunat imediat la 112 iar zona a fost încercuită de criminalişti.

Anchetatorii au stabilit că trupul abandonat este al unui bărbat de 36 de ani din Onceşti, Bacău. Suspecţii, un bărbat şi o femeie, locuiesc în satul în care a fost găsit şi cadavrul. Poliţiştii au ajuns la ei după ce au mers pe urmele lăsate pe pământ de geamantan. Surse Observator spun că victima se cunoştea cu suspectul. Cei doi ar fi recidivişti. Nu se ştie încă ce s-a petrecut între ei şi în ce mod a avut loc crima. Nu se cunoaşte nici ce implicare ar avea femeia - dacă a participat la omor sau doar şi-a ajutat iubitul să ascundă cadavrul.

Cei doi n-au fost încă audiaţi. Până când se face lumină în acest caz, sătenii sunt îngroziţi.

Cadavrul a fost dus la serviciul de medicină legală din Vaslui. Legiştii trebuie să stabilească exact cum a fost omorât bărbatul. Dacă vor fi găsit vinovaţi, cei doi riscă până la 25 de ani după gratii. Crima este trasă la indigo cu un alt caz care a şocat vara trecută. O tânără de 18 ani a fost găsită fără suflare într-un parc din Mangalia, ascunsă într-un geamantan. Ancheta a arătat că fata a fost ucisă de prietena ei. Cele două erau din Vaslui. Veniseră împreună pe litoral şi lucrau la același hotel din Saturn. Criminala a fost condamnată la 16 ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Am zis că e un câine mort. Vino că miroase urât rău, e om". Suspecții crimei din Vaslui au fost prinși. Un martor a găsit cadavrul îndesat în valiză