Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi suspecţi, recidivişti, în cazul cadavrului găsit într-un geamantan. Poliţiştii au mers pe urmele lăsate de troller

Crimă înfiorătoare în judeţul Vaslui. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un geamantan abandonat sub un pod, la marginea unui sat. Poliţiştii au doi suspecţi, surprinşi de camerele de supraveghere când duc un troller prin localitate, la adăpostul nopţii. Potrivit surselor Observator, unul dintre ei, un tânăr de 32 de ani, ar fi recidivist. Deocamdată nu a fost pus sub acuzare. 

de Angela Bertea

la 16.07.2024 , 19:50

Camerele de supraveghere au surprins sâmbătă seara două persoane care târau un geamantan prin Pungeşti. Suspecţii căutau, cel mai probabil, un loc ferit să ascundă cadavrul.  

"Am auzit pe stradă cum ar fi târâit ceva de plastic. Hârş, hârşc. Mă, ce se aude pe stradă? S-a văzut în lung cum îl căra. Ceva de genul, aşa. Se vede trolerul. La 22 şi 7 minute a fost aici, 22 şi 10 a ajuns acolo", spune un martor.

Suspecţii sunt recidivişti

Vezi și

Ucigaşii au abandonat valiza la marginea satului, lângă un pod, într-o zonă cu multă vegetaţie. Au acoperit totul cu buruieni şi timp de două zile nimeni nu a bănuit că acolo e ascuns un cadavru. Un localnic a descoperit în cele din urmă trupul neînsufleţit. 

Pe acelaşi subiect

"M-a sunat un prieten. Băi, vino că miroase urât rău de tot! Unde? Pe râpă. l-am tras o dată şi încă o dată. Mă, ce e? Şi îi spun că e om. Am zis că poate e un câine mort, o găină. Şi am văzut genunchiul îngrămădit acolo", a declarat un martor.

Cine este victima din valiză

Bărbatul a sunat imediat la 112 iar zona a fost încercuită de criminalişti. 

Anchetatorii au stabilit că trupul abandonat este al unui bărbat de 50 de ani din Bacău. Suspecţii, un bărbat şi o femeie, locuiesc în sat. Poliţiştii au ajuns la ei după ce au mers pe urmele lăsate pe pământ de geamantan.

Surse Observator spun că victima se cunoştea cu suspectul. Cei doi ar fi recidivişti. Nu se ştie încă ce s-a petrecut între ei şi în ce mod a avut loc crima. Nu se cunoaşte nici ce implicare ar avea femeia - dacă a participat la omor sau doar şi-a ajutat iubitul să ascundă cadavrul. 

Cei doi n-au fost încă audiaţi. Până când se face lumină în acest caz, sătenii sunt îngroziţi. 

"Stăm cu frică, uite aşa vine, te omoară", spune un sătean. 

Cadavrul a fost dus la serviciul de medicină legală din Vaslui. Legiştii trebuie să stabilească exact cum a fost omorât bărbatul. 

Crima este trasă la indigo cu un alt caz care a şocat vara trecută. O tânără de 18 ani a fost găsită fără suflare într-un parc din Mangalia, ascunsă într-un geamantan. Ancheta a arătat că fata a fost ucisă de prietena ei. Cele două erau din Vaslui. Veniseră împreună pe litoral şi lucrau la același hotel din Saturn. Criminala a fost condamnată la 16 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme sau cunoaşteţi persoane care au întâmpinat probleme în privinţa recalculării pensiilor?
Observator » Evenimente » Doi suspecţi, recidivişti, în cazul cadavrului găsit într-un geamantan. Poliţiştii au mers pe urmele lăsate de troller