Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cadavrul unei femei de 33 de ani, mamă a doi copii, găsit de poliţişti în pădure. Un bărbat de 50 de ani, arestat pentru crimă, în UK

Descoperire şocantă în timpul căutărilor unei mame dispărute de o săptămână. Trupul neînsufleţit al femeii, mamă a doi copii, a fost găsit într-o pădure din Lancashire.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.05.2022, 13:29

Katie Kenyon, în vârstă de 33 de ani, a fost văzută ultima dată în casa ei din Padiham, lângă Burnley, Lancashire, în dimineaţa de 22 aprilie. Familia îngrijorată a apelat la autorităţi după ce au declarat dispariţia femeii.

Femeia dispăruse de o săptămână de acasă

Un cadavru care se potriveşte cu semnalmentele mamei a fost descoperit, a anunţat astăzi poliţia.

Katie Kenyon, în vârstă de 33 de ani, a dispărut din casa ei din Padiham, lângă Burnley, Lancashire, din dimineața zilei de 22 aprilie. Andrew Burfield, în vârstă de 50 de ani, a fost acuzat de uciderea ei pe 27 aprilie.

Pe acelaşi subiect

Poliția a făcut descoperirea astăzi, după ce a fost desfăşurată o amplă operaţiune de căutare în Lancashire, North Wales, Merseyside și Greater Manchester Police împreună cu câini specialiști.

„Putem confirma din păcate că ofițerii noștri care o cautau pe Katie Kenyon au găsit cadavrul unei femei. Ofițerii noștri au făcut descoperirea aseară într-o zonă din Pădurea Bowland, după ce au primit noi informații despre o locație în care s-ar putea afla Katie”, a declarat un purtător de cuvând al poliţiei din Lancashire, relatează Mirror.

Ofițerii au adăugat că familia lui Katie a fost informată cu privire la cele mai recente evoluții și continuă să fie sprijinită de ofițeri special instruiți. Ei au adăugat că, deși nu au fost în măsură să confirme oficial identitatea femeii, ei cred că este cadavrul lui Katie. O examinare post-mortem a Ministerului de Interne va fi efectuată pentru a încerca să se stabilească cauza morții.

Un bărbat de 50 de ani, arestat pentru omor

Det Supt Gary Brooks, șeful Unității de investigare majoră a forței din Lancashire, a declarat: „În urma unor anchete ample ale poliției și după câteva zile de căutări, acum pot confirma cu tristețe că am găsit un cadavru și că în acest moment credem că acesta este cel al Katie Kenyon. Familia lui Katie a fost înştiinţată, inima ema este alături de ei în aceste momente. Avem ofițeri special instruiți care îi sprijină în această perioadă grea. Aș dori să mulțumesc publicului și presei pentru tot ajutorul pe care ni l-au acordat în timpul acestor căutări complexe și foarte emoționante și, de asemenea, aș dori să mulțumesc atât agențiilor partenere, cât și tuturor ofițerilor și personalului de poliție care au fost implicați în căutarea lui Katie. Deși aceasta nu este concluzia acelor căutări pe care oricare dintre noi și-ar fi dorit-o, știu că familia apreciază aceste eforturi. Încă o dată, gândurile mele de astăzi sunt îndreptate spre familia lui Katie și spre toți cei dragi ei”.

Căutarea mamei a doi copii s-a concentrat în mare parte asupra pădurii dense Gisburn din Valea Ribble, despre care se spune că este cea mai mare zonă împădurită din județ - măsoară mai mult de 1.200 de hectare (2.965 de acri, sau mai mult de 4,6 mile pătrate) - și este populară în rândul localnicilor. Poliția a spus că o femeie care corespunde descrierii lui Katie a fost văzută urcând într-o dubiță Ford Transit argintie cu un bărbat, în fața unei adrese din Todmorden Road, Burnley, în jurul orei 9.30 vinerea trecută. Furgoneta, cu numărul de înmatriculare MT57 FLC, ar fi mers apoi spre Gisburn Forest, lângă zona Bolton-by-Bowland.

Burfield a apărut vineri în sala de judecată de la Blackburn Magistrates. El a fost arestat preventiv până la următoarea sa apariție în instanță la Preston Crown Court. Poliția continuă să facă apel pentru oricine care se afla în zonă în acel moment și care ar fi putut-o vedea pe Katie, fie singură, fie alături de cineva, sau oricine care ar fi văzut sau are filmări de pe cmera de bord a maşinii, să se prezinte la secţie pentru a oferi informaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Cadavrul unei femei de 33 de ani, mamă a doi copii, găsit de poliţişti în pădure. Un bărbat de 50 de ani, arestat pentru crimă, în UK