Antena Meniu Search
x

Video Mizerie și peste o tonă de alimente expirate, descoperite la o celebră cherhana de pe litoral. "Condiţii greu de imaginat"

O celebră cherhana de pe litoral a fost închisă, după ce inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au găsit acolo mai bine de o tonă de alimente expirate. Inspecţia a avut loc după ce un bărbat care a luat masa la această unitate a ajuns, mai apoi, la spital. În urma verificărilor, inspectorii au descoperit în bucătăria cherhanalei produse expirate de mai bine de trei ani. 

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 10:11

Vezi și

A mers pe litoral în minivacanţa de 1 Decembrie şi a vrut să mănânce peşte, în loc de fasole cu ciolan. A mers iute la o cherhana din Vadu şi a comandat ton. Câteva ore mai târziu... a ajuns la spital. Inspectorii ANPC au luat cu asalt restaurantul, au început verificările și au descoperit că nu doar tonul era expirat, ci aproape toate produsele din depozit - peste o tonă de alimente. 

"Nu s-a găsit nici un alt peşte proaspăt, deci oricine ar fi ajuns astăzi să servească masa, cu siguranţă nu ar fi avut altceva de mâncat decât peşte expirat, cu miros înţepător de putrezit, preparat în nişte condiţii greu de imaginat", a declarat Horia Constantinescu, președinte ANPC.

Restaurantul a fost închis și va fi făcută sesizare penală

Inspectorii nu au găsit doar nereguli în ceea ce priveşte alimentele. 

Pe acelaşi subiect

"De la fire neizolate, ce puneau în pericol atât consumatorii, cât şi personalul angajat, până la spaţii de refrigerare nesalubrizate de foarte mult timp", a mai spus președintele ANPC.

Restaurantul a fost închis temporar până la remedierea problemelor.

Totodată, patronul a fost amendat cu 10.000 de lei. Şeful ANPC a mai menţionat că pentru cantitatea de produse neconforme va fi făcută sesizare penală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mizerie și peste o tonă de alimente expirate, descoperite la o celebră cherhana de pe litoral. "Condiţii greu de imaginat"